Ceed SW klíma

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Ceed SW klíma

Příspěvekod DominiKK » 21.09.2014 10:47

Takže, problém asi vyriešený. Robilo to automatické odhmlievanie, včera som išiel a ani raz mi ju nezaplo. Uvidíme časom.

Zaplosak. Mne zaplo klímu a nič nesvietilo, to bol ten problém, Ani kontrolka AUTO na displayi sa nerozsvietila ani klíma...
Kia Cee'd SW 1.6 GDi Ex 2014
Kia Sorento 2.5 CRDi Ex 2006 automat
DominiKK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod zaplosak » 21.09.2014 15:31

Kontrolky klimy (žluté) se při odmlžování nerozsvítí, jen uprostřed displeye ten nápis auto. Jde to aktivovat i mokrou dlaní - když ji dáš jakoby pod to čidlo co je za zrcátkem...
zaplosak Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed III (2018)
3000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod DominiKK » 21.09.2014 23:50

To viem, lenže mne aj keď sa pustila klíma, tak sa nerozsvietilo AUTO na dispalyi... O to mi išlo. Keď bolo zahmlené, tak áno, lenže mne sa spustila aj keď nebolo zahmlené okno.
Kia Cee'd SW 1.6 GDi Ex 2014
Kia Sorento 2.5 CRDi Ex 2006 automat
DominiKK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ceeďák 2014 » 04.10.2016 16:01

Zdravím všechny,
prosil bych někoho za radu... Zbláznila se mi klima,respektivě motorky směru a teploty do kabiny. Vyměnoval jsem klimakompresor(kooupil jsem funglovku),po zapojení atd.,jsem zjistil po snížení venkovní teploty,že klima jede jako taková,ale při nastavení AUTO "HI",ventilátor nejede, i přesto,že tepota vody je na 85st. Ventilátor se sám rozběhne až při nastavení teploty 15st. Pak jsem zjistil,že po nastavení 15,5st. a výš se motorek na teplotu otevře na plno(na vytápění) a ventilátor přestane zase jakoby fungovat,když ale si nastavím sám intenzitu foukání,tak z toho nejde teplý vzduch,ale jen vlažný až skoro teplý. Nevím,co s tím. :-/
Ještě dotaz, jestli tu je někdo z Brna a okolí, jestli neví o nějakým servisu(neautorizovaným),co se zabývá většinou touto značkou?
Díky za případné odpovědi :) :kia:
ceeďák 2014 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
250000 km @ 6.0 l/100km

Předchozí

Zpět na ceed SW