Weroniica píše:Že bych si udělala výlet na páteční ráno ke Znojmu? Tohle si nenechám ujít beru kameru
Jezevec33 píše:Já o nás nemám strach. Vyrazíme někam na zátah a ráno nás budeš muset opilé dotáhnout do kempu na zádech :-P
snike píše:Máme jednu velikou prosbu![]()
![]()
Potřebovali bych předběžně vědět, jaký bude zhruba v kempu počet dětí a v jakém věku. Prosím ty, kteří plánují vzít sebou do kempu své potomky, nechť napíšou počet a věk. Plánujeme s Čambrlou pro ně připravit nějaký program ;-)
Já beru dvě dcery 8 a 11 let.
@Čambrla: ..... nezapomeň taky nahlásit své děti Jezevce a ervsse![]()
![]()
nocnik511 píše:snike píše:Máme jednu velikou prosbu![]()
![]()
Potřebovali bych předběžně vědět, jaký bude zhruba v kempu počet dětí a v jakém věku. Prosím ty, kteří plánují vzít sebou do kempu své potomky, nechť napíšou počet a věk. Plánujeme s Čambrlou pro ně připravit nějaký program ;-)
Já beru dvě dcery 8 a 11 let.
@Čambrla: ..... nezapomeň taky nahlásit své děti Jezevce a ervsse![]()
![]()
...béřu taky dceru..11let
Blackdeath.P píše:čau lidičky řeším variantu že bych se přijel podívat se snikem a mbironem na tu exkurzi vzal by mě z praglu do kempu ale z kempu už s pak má domluveného jezevce a čambrlu takže dále do žiliny bych s ním pokračovat nemohl. a tak se ptám když bych jel jestli bych si k někomu mohl přisednout do auta na cestu z kempu do žiliny!
Díky Pavel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé