no foto z montaze kamery a docasneho umiestnenia pomocou prisavnej cucky
gallery/album.php?album_id=802ohladne kamery spomeniem plusy: vysoke rozlisenie, GPS modul pripojeny cez USB(moznost ho schovat a tym kameru umiestnit vyssie), extremne silna prisavka na sklo, jednoduche menu, jednoducha kazdodenna montaz, moznost vypnut display aj mikrofon, HD video s 60 fps a FullHD s 45fps,moznost dodatocnej montaze polarizacneho filtra, dlzka privodneho kabla(3,5m), mikrofon zaznamena aj zvuk zapnutej smerovky dokonca aj pri pustenom radiu ju pocut ale zas ked nejde radio pocut dost sumenie, detekcia radarov cez GPS(zatial nevyuzita)
a minusi: raz za den mi zamrzne(vzdy to spravi pri prvom spusteni) ale po resete ide normalne dalej(kontaktoval som vyrobcu a ak nebude novsi firmware tak ju vratim a zoberiem druhy kus zatial cakam na odpoved), otrasny zvuk gombikov, LED prisvietenie je zbytocne, s prisavkou trochu vacsie rozmeri ale aj tak sa da namontovat kompletna kamera bez toho aby zavadzala vo vyhlade, detekcia prejazdu na cervenu zrejme nefunguje, komentare p. Zimu su fajn ale pri jazdeni po meste s castym startom mi zacal startovaci komentar liezt na nervy(nastasie sa to da zmenit pripadne vypnut zvuk), pri tej cene tam mohli dat aj SD kartu aspom 16GB alebo vstavanu pamat
Co sa tyka nocneho videa netreba cakat zazraky ono je to urcite lepsie ako lacne kamery do 50€ ale na druhej strane este je co vylepsit no pri nepriamom svieteni na SPZ sa da precitat(napr pri jazde v 2pruhoch sa da precitat SPZ vedlajsiemu autu ktore nema priamo osvetlenu SPZ pochopitelne v meste kde je aj poulicne osvetlenie)zatial tolko a neskor hodim daake video