ervss píše:no tie casy sa mi moc nepacia :/
.... když jedu na výstavu aut do Essenu, tak z Prahy vyrážím o půlnoci ;-) ..... odjezd z Prahy ve 2:00 je pro mne proto pohodový

ervss píše:no tie casy sa mi moc nepacia :/
snike píše:ervss píše:no tie casy sa mi moc nepacia :/
.... když jedu na výstavu aut do Essenu, tak z Prahy vyrážím o půlnoci ;-) ..... odjezd z Prahy ve 2:00 je pro mne proto pohodový![]()
![]()
Bedo, já jak slyším slovo "budíček", tak se mi hned vybaví z dětských let rozcvička bez triček, do půl těla. Nešlo by proto dát budíček o půl hodiny dřív s tím, že všichni, ale opravdu všichni by museli cvičit do půl těla?Beda píše:Byl aktualizovan program exkurze, pridal jsem originalni program v puvodnim jazyce a malou mapku, aby jste vedeli, kde se sjedem
Já slyším budček a vzpomenu si na MSC :-D ráno: Tak ševče...budíček!! Kolik je hodin? Půl sedmý! Cože?????? sem si původně myslel že si děláš srandu ale až sem seděl v autě tak sem si uvědomil že to myslíš vážněČambrla píše:Bedo, já jak slyším slovo "budíček", tak se mi hned vybaví z dětských let rozcvička bez triček, do půl těla. Nešlo by proto dát budíček o půl hodiny dřív s tím, že všichni, ale opravdu všichni by museli cvičit do půl těla?Beda píše:Byl aktualizovan program exkurze, pridal jsem originalni program v puvodnim jazyce a malou mapku, aby jste vedeli, kde se sjedem
Čambrla píše:Bedo, já jak slyším slovo "budíček", tak se mi hned vybaví z dětských let rozcvička bez triček, do půl těla. Nešlo by proto dát budíček o půl hodiny dřív s tím, že všichni, ale opravdu všichni by museli cvičit do půl těla?
Jezevec33 píše:@Snike
Tady se mluvilo o rozcvičce nahých do půl těla!!!! A to přece ty nefotíš![]()
Jezevec33 píše:Já mám z bezpečnostních důvodů zakázané sundávat triko. Je pak dost možné že by ste si mně spletli ze stéblem trávy
Čambrla píše:@Jezevec, Titanus
Chlapci, tak u vás by se mohla udělat výjimka a mohlo by se vám povolit být "bez" v té druhé části těla, když se svlíkat nahoře nemůžete. Doufám, že tady už nebudete radši zveřejňovat své "handicapy", pokud byste tam nějaký našli.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé