Jsem domluvený na pátek na ráno se Snikem a Stefim na setkání na této čerpací stanici u Humpolce ..a dál pak pokračovat směr kemp....kdo chce může se přidat.. http://www.mapy.cz/#x=135370528@y=133911936@z=16@mm=ZP
Čambrla píše:Tak minimálně o jednom machrovi na srazu, který by ti to mohl vysvětlit, bych věděl. Takže si to plánuj až do neděle. ;-)
titanus píše:@jakub
mam sice radsej ucitelky ale ked nic lepsie aj ucitel moze byt :-P ...donesiem si poznamky zosit, pero...lavicu zozenieme a dame rychlokurz..len dufam ze sa da u teba platit platobnou kartou nechem brat taku velku hotovost... :-D
a este upozornujem na fakt ze nas super profesor nam dava robit programi na papiertakze ziadne kontorly byt nemozu
Čambrla píše:Tak zrovna tohoto machra jsem měl titanusi na mysli.![]()
![]()
snike píše:@Vladislav & Stefi: ...... v kolik se tam sejdeme:
:
: ..... příjezd za ostatníma do kempu bych viděl kolem 6:30 ..... abychom je mohli vzbudit
![]()
![]()
Dle mých propočtů pomocí map Garmin, tak cesta od místa setkání do kempu by měla trvat zhruba 2 hodinky. Tak co sraz ve 4:00 ať máme menší rezervičku
:
:
:
vladislav píše:snike píše:@Vladislav & Stefi: ...... v kolik se tam sejdeme:
:
: ..... příjezd za ostatníma do kempu bych viděl kolem 6:30 ..... abychom je mohli vzbudit
![]()
![]()
Dle mých propočtů pomocí map Garmin, tak cesta od místa setkání do kempu by měla trvat zhruba 2 hodinky. Tak co sraz ve 4:00 ať máme menší rezervičku
:
:
:
Já souhlasím....budu tam před 4:00...![]()
A moc se na vás hoši těším..
vladislav píše:snike píše:@Vladislav & Stefi: ...... v kolik se tam sejdeme:
:
![]()
![]()
:
:
:
Já souhlasím....budu tam před 4:00...![]()
A moc se na vás hoši těším..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé