| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

. Někomu se nemusí ozvat takováhle závada  nikdy no a někdo má bohužel tu smůlu že narazí na auto se závadou. Já třeba řeším od začátku kompresor klimatizace
 . Někomu se nemusí ozvat takováhle závada  nikdy no a někdo má bohužel tu smůlu že narazí na auto se závadou. Já třeba řeším od začátku kompresor klimatizace  .
 .

. Pokud se mu to neprojeví tak nemají důvod s tím něco dělat
 . Pokud se mu to neprojeví tak nemají důvod s tím něco dělat  .
 .

Pavka píše:Musí se mu to stejně projevit až s technikem ze servisu. Pokud se mu to neprojeví tak nemají důvod s tím něco dělat
.

a uz ked toho technika bude mat v aute tak s nim bude jazdit kym sa to neprejavi sak nepojde 150km zbytocne
  a uz ked toho technika bude mat v aute tak s nim bude jazdit kym sa to neprejavi sak nepojde 150km zbytocne  ono v zahranici je to o nieco komplikovanejsie uz len kvoli recovej bariere ako takej kedze sa tazsi vysvetluje problem v cudzom jazyku no rozhodne by som cestu neriskoval aj ked mas auto v  zaruke a odtah ti vybavia a aj nahradne ubytovanie by mali zabezpecit pochopitelne na ich naklady.
 ono v zahranici je to o nieco komplikovanejsie uz len kvoli recovej bariere ako takej kedze sa tazsi vysvetluje problem v cudzom jazyku no rozhodne by som cestu neriskoval aj ked mas auto v  zaruke a odtah ti vybavia a aj nahradne ubytovanie by mali zabezpecit pochopitelne na ich naklady.

k závadam s rozbehom  sa mi pridala voda v zadnom svetle a odlomili sa (odpadli) regulatory vzduchu pri spolujazdcovi dalej čakam na vyriešeniere reklamácie laku a odstava gumove tesnenie pod lyžinami i ked ho už raz menili. No moze mat niekto viac stastia ako ja
 k závadam s rozbehom  sa mi pridala voda v zadnom svetle a odlomili sa (odpadli) regulatory vzduchu pri spolujazdcovi dalej čakam na vyriešeniere reklamácie laku a odstava gumove tesnenie pod lyžinami i ked ho už raz menili. No moze mat niekto viac stastia ako ja  

rozhodne daj vediet ako si dopadol hlavne s tou spojkou ak to bola spojka..
  rozhodne daj vediet ako si dopadol hlavne s tou spojkou ak to bola spojka..

problém je v spojke nevedia presne aký to až ked ju rozoberú dúfam že sa nato bude vstahovat záruka, K dalším závadám ulomené (odpadnuté ) prieduchy mi neuznali vraj zlá manipulácia (podla predpisu ju nemože uznat) i keď o nej neviem ak by na jednom prosím ale odpadli oba naraz cena jedného 60€ tak mi to zalepili ale nedajú sa nastavovať horizontálne mriežky iba vertikálne
 problém je v spojke nevedia presne aký to až ked ju rozoberú dúfam že sa nato bude vstahovat záruka, K dalším závadám ulomené (odpadnuté ) prieduchy mi neuznali vraj zlá manipulácia (podla predpisu ju nemože uznat) i keď o nej neviem ak by na jednom prosím ale odpadli oba naraz cena jedného 60€ tak mi to zalepili ale nedajú sa nastavovať horizontálne mriežky iba vertikálne  . Ak by ste vedeli kde take kupiť lacnejsie dajte prosím vedieť. Voda vo svetle bolo z vnútra prasknuté asi mi po nom niekto buchol alebo vada materialu  nedá sa dokázat ani jedno zalepili ho nove by zatial bolo zbytočné. Ostatné lak a hagus bude riešit tachnik z
 . Ak by ste vedeli kde take kupiť lacnejsie dajte prosím vedieť. Voda vo svetle bolo z vnútra prasknuté asi mi po nom niekto buchol alebo vada materialu  nedá sa dokázat ani jedno zalepili ho nove by zatial bolo zbytočné. Ostatné lak a hagus bude riešit tachnik z  ZA .
 ZA .

nie su nic nove treba sa poriadne rozculit v servise dobre ich tam zje*at ze co to ma znemenat nove auto hned sa je*e a nie hned penazenku vytahovat
  nie su nic nove treba sa poriadne rozculit v servise dobre ich tam zje*at ze co to ma znemenat nove auto hned sa je*e a nie hned penazenku vytahovat

rozoberú spojku a uvidia kde je problém. Teda  dúfam že to tak bude
  rozoberú spojku a uvidia kde je problém. Teda  dúfam že to tak bude 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé