imro-magi píše:Človeče, kde chceš na Slovensku zablúdiť ? Veď tu máme iba pár kilákov dialnice a to ostatné je len jedna veľká dedina (pre bratov "vesnice" ).![]()
A keby sa ti to aj podarilo, no tak uvidíš aspoň krásy Slovenska. Okrem toho, nieje sa kam ponáhľať a nejaké to zdržanie v kolóne sa dá vydržať. Veď sa
ide na výlet, nie na služobnú cestu.
Jo, je to úplně stejná trasa, jako jsem už navrhoval já a zřejmě bude opravdu nejlepší, když ji navrhli už dva řidiči ze Slovenska znalí tamního cestování. Přimlouvám se za ni.Skalican píše:Ja navrhujem cestu do Teplicky takuto:![]()
Z kempu cez Uherský Brod = Starý Hrozenkov = Chocholná-Velčice ( kde by sme sa napojili na dialnicu) = Ilava = Považská Bystrica = Bytča = Žilina a (KIA) TEPLIČKA NAD VÁHOM
greenca píše:Dávám svoje místo k dispozici,protože mi v pátek přišli pokyny k ubytování v Řecku.Musíme se ubytovat místo v pondělí už v neděli,takže vyjíždím na dovolenou v pátek na večer a bojím se že bych po cestě do Žiliny nedal dalších 2000km na zátah.
Počkám si na další exkurzi,snad mi bude přáno.
V každém případě si to tam pěkně užijte.
aiwak píše:Budete někdo brát s sebou nějaké dítě ???? Já ,pokud bych jel,tak bych asi přijel až v pátek,ale přijel bych i s mojím navigátorem ( 6 let ).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé