MAX píše:Ahoj. Jsem zklamán že už jistá registrace na prohlídku KIA závodu je plná. Měl jsem za to že prohlídka je vyloženě pro členy klubu a jak jsem zjistil z více stran, tak členů z rodiného zastoupení respektive spolujezdců je tam také dost. Pokud je počet lidí na prohlídku omezen, tak prioritní měli být vyloženě členové klubu. Je sice hezké že Béďa myslí na případnou "další" prohlídku, ale osobně si myslím že další snaha-motivace spíše "vyšumí" do neurčita.
Chlapci z vedení klubu, zvedám ruku pro jisté zklamání.
Jinak přeji ať nám to jezdí bez problému a jistého pána v servisu pomalu ani neznáme :-)
mbiron píše:Docela me to cele mrzi z pohledu dalsich zajemcu ze se na ne nedostane a souhlasim s Maxem ze dalsi poradani navstevy bude jen placnutim do vody a souhlasim se Snikem ze by meli mit prednost cleni klubu. Je mi jasne ze kazdy ma na tohle jiny pohled ale nakonec se vsichni dohodnou a vse zdarne dopadne. :-o
forrester píše:taak ta moja ceeda vyslovene neznasa hlavne kvoli tomu pipaniu pasov a samozamkynaniu auta ......
forrester píše:@ greenca, nic menit ani blokovat nebudem, ja som si na to zvykol a uz pas si davam automaticky, takze sa musia prisposobit aj ostatnyalebo chodit pesi
Beda píše:Max. pripustne je 50 osob, tamto byla moje ironicka poznamka, staci se podivat treba kolik bylo prihlaseno lidi na 2. sraz a kolik jich tam nakonec dorazilo, i kdyz mel bych pocitat s tim, ze by se to spise melo zlepsovat, takze jsem mel napsat misto 50 dorazi asi tak 40
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé