vzhľadom na počasie tohto týždňa a naprataný program cez tento týždeň, v práci aj doma a predpoveď krásneho aj v sobotu 24.5. mi tento termín nevyhovuje , lebo sa cez víkend na záhrade a ostatných činnostiach okolo domu nezastavíme
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
flammer moze pasuje aj 25.5.no ale az poobede v nedelu mam smenu...hlavne sa dohodnut a dat datum a cas do sekcie planovane zrazy a potvdit ucast ano-nie. inac sa tu budeme dohadovat do nekonecna...
myslím , že sa chceme stretnúť viacerí, tak nájdime spoločný termín, nie je nutné, aby to bolo čím skôr, veď leto len začína , viac by som privítal, čo najväčšiu účasť, to je účel týchto stretnutí, a môžme sa stretnúť aj viackrát, na rozličných miestach , to je dovolené , mne osobne vyhovujú nedele poobede ...
súhlasím Rudo, aj v júni sú víkendy a neboli by zle aj prespať niekde na penzióne aby sa večer pogrilovalo, pifko podegustovalo a pod.. U nás na širave taký jeden penziónik s vlastným parkovanim poznám a aj možno nejaká dobrá cena za ubytko by sa dala vybaviť, keby vás bolo viac.
takže je to potvrdené ROADSHOW - 10. narodeninová párty
Prídite s nami osláviť 10. narodeniny značky KIA na Slovensku. O zábavu sa postarajú náš DJ spolu s moderátorom. Prídte si otestovať naše vozidlá, zapojte sa do súťaží a vyhrajte víkendový pobyt v niektorom kúte Slovenska, pomôžte nám pokrájať tortu a zažite množstvo ďalšej zábavy.
Tešíme sa na vás v týchto mestách :
9. Košice – 21.6. - OC Optima
10. Prešov – 22.6. - HM Tesco ja sa zúčastním v Prešove, čas upresním ,