Čambrla píše:@nocnik511
Nevidím nejmenší důvod, proč bych se měl zlobit. Naopak, je super, že i z části vyhýbání se překážce máme fotečky!!!
Čambrla píše:Dobře, tak aby i ostatní si to dali do souvislostí. Několik z nás sedělo na terase u stolu papalo, já měl objednanou svíčkovou. Když někoho vidím jíst a vidím, jak mu chutná, tak s oblibou vykládám tento vtip:
Jde chlap po ulici a dostane hroznou chuť na gulášovou polívku. Jde kolem restaurace, tak si říká, že by si ji tam mohl dát. Vleze dovnitř, ale všude plno, jen v rohu jeden stůl s dvěma stoličkami, na jedné sedí chlap a čte noviny a druhá je volná. Tak si tam sedne a kouká, že ten chlap má před sebou gulášovou polívku, ještě se z ní kouří. Tak na ní dostane ještě větší chuť. Přijde číšník. „Co si dáte“. No, gulášovou polívku“. „Není“. „Jak to že není, vždyť ten pán ji tady má“ . „Není, to byla poslední“ (pozn. A v tuto chvíli na mě volali přes celou terasu, že svíčková není…. Tak se ostatní mohli strhat smíchy). „Tak dáte si něco?“ „Tak mi přineste pivo, když už jsem tady“ Tak mu číšník donese pivo a chlap jen kouká na polívku, ještě stále se z ní kouří a ten druhý si jí vůbec nevšímá a stále si čte noviny. Tak to psychicky nevydrží, opatrně si přitáhne k sobě talířek s tou polívkou a dá si jednu lžičku ….. chlap si toho nevšímá a dál si čte noviny. Tak si dá druhou lžičku, třetí, chlap si stále čte svoje noviny, tak to sní všechno a teď vidí – na dně velká chlupatá, zelená housenka. Tak se mu zvedne žaludek, „hodí“ to zpátky, znechuceně přesune talíř zpět před chlapa s novinami, ten je složí a zeptá se: „Tak co, taky jste ji našel?“
No řekněte, není to kouzelný vtip, když zrovna někdo papá?![]()
vlafi píše:tak pár fotek je i na stránkách pořadatelů
http://www.mogulsafetycup.cz/index.php?ID=foto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé