Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tomáši, určitě bude výlet a prohlídka nedalekého hradu Bítov a pak s Jendou řešíme ještě jednu zajímavou akci Tento sraz chceme udělat volnější, žádné honění, abychom toho co nejvíce viděli
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
To mi pripomina jeden z prvnich srazu, kde jsme skoro cely den stravili u ohne a grilu a jen jsme krafali
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Také bych rád přijel, už jsem Vás dlouho neviděl. Vzal bych dceru, která se už kupodivu několikrát ptala zda nebude nějaký sraz. Snad by ani nevadilo, že bych nepřijel ceedem Takže teď už jen záleží zda na mne v práci nevyjde sobota, kterou mám jednou za 3 týdny.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Tak uz som sa prihlasil aj ja, ale este mi nepotvrdili ubytko. Bude tam niekto uz vo stvrtok? Zatial planujem prist v piatok, ale nevylucujem ,ze by som to zmenil na stvrtok.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Po zkušenosti z jarní smršti vyrazím tentokrát až v pátek. Takže vynecháme zasedání předpřípravného výboru a jako úřadující předseda svolávám zasedání přípravného výboru 14. srazu na pátek večer. Pokud by přece jen někdo dorazil už ve čtvrtek, přenechám ač nerad , funkci předsedy někomu jinému. Ale jenom na čtvrtek.
Bylo to super, ale kdo to má vydržet ? Štefan má pravdu, v pátek 13tého je lepší sedět s kamarády. Nechtěl jsem , ale zase jste mě přemluvili. Vyrazím ve čtvrtek po obědě, mám to kousek cca 130 km.