Posledne tyzdne fakt nemam cas a som dost v strese tak sem pisem trochu oneskorene.
Tyzden dozadu do mna buchla pani na Golfe. Bola na vedlajsej, ja na hlavnej. Cesta sa na hlavnu pripajala velmi plynule a za nou bola hned odbocka ktorou som chcel ist. Cela krizovatka bola blbo riesena.
Ja som teda zacal odbocovat, ale ona, do teraz nechapem preco, najskor spomalila, ale potom prestala brzdit a pokracovala v jazde a vrazila mi do zadneho kolesa.
Boli to len skrabance, ale naraz do kolesa mohol sposobit skodu ktoru nebolo na prvy pohlad vidno a kedze po buracke sa autami nemoze hybat, nemal som to ako zistit.
Chcel som sa dohodnut, ale stalo sa nieco comu som nechapal. Ona tvrdila, ze je nevinna, ze som jej skrizil cestu.
Bola na vedlajsej, ja na hlavnej a ona sa citila nevinne. SAma si zavolala policiu

.
A teraz dovod preco to pisem do tejto temy. Policajt bol hned od zaciatku dost nervozny, lebo nevedel podla toho ako su rozostavene auta urcit kto bol na vine a ako sa to cele presne stalo.
Ozaj blby tvar krizovatky mohol sposobit aj to, ze som mohol skoncit ako vinnik ja. Verzia, ze som jej skrizil cestu sa zdala celkom realna.
NAstastie zaznam z kamery ukazal ako som isiel ja a bolo tam vidno ak prichadza z vedlajsej. SAmotny naraz sice nevidno, ale bolo jasne, ze mi nedala prednost. Policajt tiez povedal, ze "zaznam z kamery pomohol".
V PC z ktoreho pisem nemam ten zaznam tak ho neprikladam, pravdu povediac nechcem do toho ani moc vrtat, tym ,ze to dam niekde na youtube. Preto tu neprikladam video ani fotky z miesta.
Ale kamera sa mi konecne vyplatila

Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak