Prezul som do najnovsich letnych papuc. Kiu Soul do Bridgestone - 205/55R16, Ecopia EP001S (made in Japan), tu by som si dovolil upozornit, ze nove gumy maju hlbku dezenu 6,4 mm

, což není mnoho, ako by povedal klasik. Prekvapila ma vyrazne nizsia hlucnost, co Soulisti urcite ocenia, vyborne sedia za sucha, Soulik sa sprava neutralne a rychly prejazd zakrutou dava pocit, akoby som sedel v quattre. Za mokra mam este malo skusenosti, zatial vsak hodnotim na vybornu. Valivy odpor ...? Mam taky skusobny usek ( tunel Sitina ) mierne dole kopcom. S original Hankook-ami (uz neviem typ) rychlost pri vchadzani / vychazani (s vyradenou rychlostou) 90 / 71 km/h, Michelin Energy Saver 90 / 78 km/h, Bridgeston Ecopia EP001S 80 / 82 km/h (zial, musel som pred tunelom spomalit). Zivotnost

, tak to si nedovolujem ani len odhadnut.
Sem to asi nepatri ale pre zaujimavost, Honda Jazz, Kumho Ecowing ES01 KH27, 175/65R14, (made in China), lacne ( 38,63 €/ks). Ale vazne, manzelku skutocne nechcem zabit. Obavy samozrejme boli i ked jeden nemenovany nemecky motoristicky magazin udelil ocenenie tejto pneumatike. Tie gumy nie ze su len lacne, ale su aj dobre (nieco som uz na nich odjazdil). Neviem ake budu mat vlastnosti po +4 rokoch, ale viem, ake vlastnost ich maju Micheliny, Semperity, Nokiany a Continentaly (tazko pouzitelne za mokra, i ked hlbka dezenu je v norme). Aspon mi nebude luto ich vyhodit. Sklamat uz asi nemozu, len prekvapit.