Ahojte.Niekoľko mesiacov dozadu som písal už na existujúcu tému tu na fóre ohľadom minizrazu v okolí Banskej Bystrice.Nakoľko som bol dosť časovo vyťažený a naozaj by som nič nestíhal tak som ani nesledoval tak často toto fórum.Ako som pozeral pár dní do zadu v tej sekcii o minizraze bol naozaj dosť veľký záujem sa stretnúť v okolí Banskej Bystrice a poobzerať si naše tátoše.Pár dní dozadu som stretol chalana ktorý sa ma ťiez pýtal č nedáme nejaký minizraz.
Času mám dosť , záujem je veľký mali by sme dačo vymyslieť.Nemusí to byž priamo v BB môžeme aj inde.Každý návrch aký by ste mali uřcite napíšte sem ( vytvoril som novú tému nakoľko stará je zamknutá)
Predbežne by som dal termín začiatkom Mája 2014 už bude určite krajšie počasie

... možno by to bolo zaujímave sa stretávať aj častejsie poznám chalanou z HONDA clubu alebo VW clubu ktorý sa stretávaju v Banskej Bystrici každý týžden poprípade každé dva týždne.
Program zatial nejdem velmi písať ale určite dáme stretávku na nejakom parkovisku a určite budeme mať čas si sadnúť na nejakú kofolku.
Tak čo vy nato ???

Ktorý by mali záujem sa stretnút určite SEM napíšte aby som vedel či by bol záujem a či vyhovuje Banská Bystrica alebo to vymslíme inde

Kia Cee'd r.v.2010 FL 1.4 benzín RED | 2DIN LG GPS NAVI | Tomason TN1 , 8,5J , 225-40-R18 | Matador MP 47 Hectorra 3 225/40 R18 92Y | Kia Sorento r.v. 2005 2.5 diesel BLACK EX