Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ano vím že je to takhle cenove akorat ja mám 53 kW originál a chtěl bych třeba 60kw tak se ptám co si o tom myslíte už jsem do toho auta nacpal dost penez
a čo očakávaš od toho chiptuningu, nárast vykonu , nižšiu spotrebu, alebo lepšiu akceleráciu, tento typ auta s 53 kW / také kone mám ja vo Felde Combi / sú na tento typ auta úúúúplne postačujúce , lebo som našiel aj Pride s 44 a 47 kW , takže buď spokojný a vychutnávaj si jazdičku vo svojom veteráne a dúfaj, že prejdeš najbližšou STK
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Veľmi si vážim, tvoj pozitívny prístup ku tvojmu vozítku , / niekomu sa zdá už aj 4 ročné auto ako staré / ale fakt radšej investuj svoje penízky do inej časti ako tuning na aute , ktoré máš tak rád / ako aj ja svoju 18 ročnú Feldu a nie a nie sa s ňou rozlúčiť keď mi tak verne slúži ako 2. majiteľovi bez poruchy už 12 rokov a STK prešla bez problémov tiež /
Ano jsem druhý majitel vozítka a první majitel byla babička takže auto je celou dobu v rodině takze už k němu mam cit a nikde nás to auto nenechalo osobne si myslím že tyhle starý auta vydrží o dost dele nez ty nove
U benzínového motoru nemá takový tuning prakticky žádný efekt. Na rozdíl od turbodieselu tam nestačí jen dávkovat více paliva. A ani nefunguje hojně používaný "oblbovák" s "čiptuningem", který upravuje informace o plnícím tlaku turba. Jediné co jde oblbnout je snímač teploty motoru. Motor pak jede "na sytič". Efekt je ale spíš v nárůstu spotřeby než výkonu. Jinak všechny ty racing boxy obsahují součástky tak za 200 Kč. Jde to postavit i doma, není to žádný výkřik techniky.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Návod na výrobu je jednoduchý. Kup si plastovou krabičku do max. 20,- Kč. Proti sobě do ní udělej díru o průměru cca 1 cm. Potom v motorovém prostoru vyhledej libovolný kabelový svazek o daném průměru, nasaď krabičku a omotej ji izolačkou. K doladění potřebuješ fix v odlišné barvě než je krabička. Přispůsobení motorizaci uděláš nápisem Power box. Pokud požaduješ větší výkon, tak doporučuji nápis POWER BOX, Jinak návod také zde u Zdenka http://www.cimbu.cz/index.php?page=whole&lng=cze&item=9