Tak první LED zklamání.
LED sufitky nejsou dobré. Po jízdě cca 20 km se mi stávalo, že jedna ze sufitek začala blikat. Myslel jsem, že je špatný kontakt, ale po vychladnutí opět svítila jako nová. Tohle se pravidelně opakovalo. Nedávno jsem večer dojel a jen tak šel zkontrolovat sufitky a nesvítila ani jedna

.
Myslel jsem, že nadobro odešly, ale druhý den (po vychladnutí) opět vesele svítily.
Problém bude ve velkém přehřívání - přestože mají chladič, tak prostor kde jsou je tak malý, že teplo nemá kam unikat.
Sufitky mají instalovaný odpor, kvůli chybovému hlášení. Jenže tento odpor (u našich vozů nepotřebný) zbytečně zvyšuje spotřebu proudu a hlavně topí.
Doma jsem měřil teplotu a už po cca 5-ti minutách jsem naměřil na koncovkách 75°C. Pro porovnání další sufitka s jednou velkoplošnou SMD 1W (ve skutečnosti 0,5W) se nedostala přes 40°C ani po 20-ti minutách. Svítivost stejná, ale odběr třetinový.
Protože jinak tyto LEDky svítí výborně, chtěl bych je zkusit upravit - zrušit tu "chybovou" ochranu.
Máte někdo nějaký nápad, jestli to půjde? Co odstranit, pokud to lze JEN odstranit?

Jinak osvětlení kufru zatím vynikající a očekávám, že to vynikající i zůstane, protože tam se dlouho v kuse nesvítí, není tam CANBUS error free "topidlo" a teplo může volně odcházet za tapecírunk.