DigX píše:PepeGT píše:Ahoj DigX, muzes se rozepsat k tomu, co jsme tady resili, tedy otacky, hlucnost, ale treba i spotreba, tvrdost, celkove dojmy, spokojenost.... Mam objednany stejny, bila perlet, ale v manualu. Asi vis, jake je to cekani, snazim se zjistit kdeco.Dik.
Proceeda jsem přivezl v pátek minulý týden z Kutné Hory od prodejce Unikom. Prozatím se s ním sžívám. Najeto k dnešku 430km a vzhledem k tomu, že kromě soboty u nás pořád prší, tak to na nějaké projížďky neníNicméně prozatím z těch pár set km dojem velice kladný
Motor v kombinaci s DCT perfektně zatahuje a opravdu pobaví (hlavně když se zapne režim SPORT). To, že si pak vezme nějaký litr navíc k tomu patří. Při cestě z Čech jsem skončil na spotřebě 7,8ltr. Nyní jezdím za 8,2ltr. Prozatím to, ale není nic vypovídajícího. Uvidíme jak to bude až se udělá pěkně a motor bude mít něco nejetoPodvozek na 18" kolech je tvrdší. Samozřejmě nejvíce mu vyhovuje pěkný asfalt, ale i v případě nerovností, kterých tady u nás máme hodně, není přehnaně uskákaný a do interiéru nepronikají žádné nepříjemné rázy.
Interiér oproti mému bývalému ceedu 2013 je o poznání kvalitnější, určitě se nešetřilo na odhlučnění a celkové zpracování opět udělalo krok dopředu. Uvidíme jak se bude interiér chovat po nějaké době. Stará ceedka začala vrzat také po několika tisících. Osobně jsem nadšený ze sedaček. Perfektně drží tělo a autu nesmírně sluší. Jediné co bych změnil, kdyby šla sedačka více snížit (měřím 190cm). S tím je spojen i horší výhled zadním oknem, což už tady bylo několikrát zmíněno. Když jsem jel po dálnici a zezadu mě dojíždělo auto, tak jsem viděl pouze po vrch jeho kapoty. Věřím, že osoby nižšího vzrůstu tento problém mít nebudou. Nicméně je to o zvyku a neberu to jako problém. Z čeho mám v interiéru největší strach je množství lesklých plastů v "klavírním laku" kolem poměrně exponovaných míst jako je středový tunel. Na starém ceedovi jsem měl tyto plasty pouze na palubovce a naštěstí do prodeje přežili. Uvidíme jak to bude zde. Jinak interiér díky černé stropnici a sloupkům působí malinko stísněným dojmem, ale spíše mi to připadá jako by mě auto celého obklopovalo, než že by mi místo chybělo. Je to těžké popsat, chce si to vyzkoušet. Za sebe také nemám problém s několikrát vytýkanými drátky vyhřívání čelního skla. Nijak mě to neruší. Co se týče hlučnosti, tak se mi líbí zvuk, který se line do interiéru z výfukové soustavy a to i v případě normálního jízdního režimu. Prostě to k takovému autu patří. Včera, když jsem jel z práce, tak rádio bylo po celou dobu vypnutoPři jízdě po dálnici je hlučnost vyšší, ale nic hrozného. Repro soustava JBL hraje skvěle při poslechu z USB flash popřípadě steamování po kabelu z mobilu (Spotify). To se nedá říct při poslechu rádia. Při stejném nastavení jakoby hudba ztratí basy a poslech je pro mě nezajímavý. Nevím zdali to může opravit aktualizace SW o které se tady psalo. Také jak jsem psal v předchozím postu, postrádám DAB.
Exteriér, k němu není co dodat. Je to krasavice ze všech stran. Bílá perleť v kombinaci s červenými doplňky a černými prvky karoserie prostě autu sluší. Jediné co bych vytknul, že vnitřky prahů se v tomhle počasí docela špiní a díky tomu, že je auto nízké tak při vystupování hrozí zašpinění kalhot.
Jinak také si je potřeba zvyknout, že auto upoutává pozornost nejen při jízdě, ale i když někde stojí![]()
To je prozatím vše co mě napadlo. Přidal jsem pár fotek do garáže
prsut píše:chlapi, dostat sa do engineering menu je otazka 10 sekund, tam sa to da overit, ci mate DAB, alebo nie...
Dix_ píše:Ceník platný od 15.5.2019:
Uživatelé procházející toto fórum: barny70