Ahoj,
zvazuji koupi noveho ceeda sw a chtel bych se poptal tech, co uz nejakeho vlastni na zkusenosti, doporuceni a rady cemu se vyhnout.
Do ted jsem jezdil auty z produkce VW.
Prvni Vento - vyborne, spolehlive najel jsem s nim pres 400tisic a zadne problemy, ktere by staly za rec.
Nasledoval Passat - po peti letech jezdeni se na nem sype co muze. Dnesnim dnem mi dosla trpelivost a das auto pujde z domu
Rad bych napriklad vedel, jak je na tom KIA s motory. Jak to myslim...
Treba u VW group aut je obecne zname, ze 2.0TDI PD 103kw (ten ktery "stastne" vlastnim) je motor, na kterem se sere opravdu vsechno co muze...
Vzhledem k tomu ze jezdim z 90% dalnici a rocne najedu celkem dost, chtel bych nejakou CRDi verzi. Na vyber je momentalne 66, 85 a 94kw.
Nemam potrebu honit se s menezerama ve sluzebnich oktavkama na dalnici, ale prijde mi, ze 66kw je na tak velke auto na delsi cesty malo. Takze zbyva 85 a 94...
Jake mate s temito motory zkusenosti vy? resp je i mezi CRDi motory z produkce KIA nejaky, u ktereho by platilo, stejne jako u toho z produkce VW, ze je lepsi se mu obloukem vyhnout? Je mi jasne, ze kazdy chvali to, co prave ma. Me ale nezajima ani tak chvala, jako spis kritika...