Stav je aktuálně takový, že jsem si dnes vypůjčil testovací 1.6GDI TOP. To je to, které mám nabídnuté za 365. Akorát jsem přesvědčený, že to auto mělo 5000km, tak nevím jestli mi půjčili jiné, ale stejný model, nebo se pletu - každopádně to co teď vozím má najeto jen 500km, pokud teda to spodní číslo na monochroma displeji je tento údaj, což asi je..
A tak za 365 s 500km by to bylo docela fajn, že?
Ten šedý interiér přežiju, ty světla jsou taky asi v pohodě, monochroma displej taky..
S autem jsme se zatím jeli projet po 18h z prázdného města/předměstí asi 20km na jídlo a zatím z toho motoru mám pocit, že není tak neposedný jako 1.0TGDI, což je ale spíš výhodou. Auto sice nevyletí tak prudce když na to dupnu, ale celkově je kultivovanější. Jinak spotřeba kolem 7 (6,8-7.5)
Když jsem chtěl jet klidně, přepnul na Comfort, po nové cestě ve městě, auto bylo dost tiché a příjemné. Motor není tak hlučný jako u 1.0TGDI, ale 1.0TGDI subjektivně zní líp.
Nechápu to svícení interiéru, jestli to mám nějak blbě kalibrované, nebo to tak je - ale když snížím podsvícení na minimum, budíky už jsou vidět docela blbě, ale navigace pořád svítí dost..takže musím uspávat.
S těma režimama se celkově ještě učím, moc necítím ty změny.. akorát teda (samozřejmě je to o tom že to auto zatím neumím řídit), když zařadím vyšší stupeň na Sport, trochu mi auto škubne jako bych podřazoval, i když zkouším řadit ve všech možných otáčkách. Na Comfort mi to nedělá, podle mě to teda je nesmysl, ale fakt jsem to zkoušel a zdá se mi to tak..
Přes víkend zkusíme jestli to zvládneme s tím klasickým nastavením podvozku..
A asi budeme řešit tu 1.6GDI jak jste mi radili, akorát tu bílou fakt nechci.. takže si jednak nechám nacenit skladovku která není na značkách a pokud ten rozdíl bude velký, mám předběžně kolem 20-25tisíc naceněný Wrapstyle. Je to sice raketa, ale pokud bude skladovka za víc než 390 (vystavenou ji mají vystavenou už prý s malou slevou za 415), tak mít originální barvu dle výběru a navíc chráněný lak pod tím je velmi lákavé. Těch 20-25 mi příjde ještě OK, uvidím jaký bude vzorník barev, třeba na matnou a tak to možná bude vyšší..
A zajímavé je, nikde na internetu jsem nenašel Ceed s polepem, nemáte někdo, nebo fotku, s barvami pro inspiraci?

Jinak viděl jsem tu téma na problémy s červenou barvou, prý je to asi dost tenká vrstva a občas jsou problémy a někteří tady reklamovali, občas i neúspěšně skrz různé výmluvy, to je další plus pro wrap.
Jo a připadá mi že mi hrozně málo večer svítí dálkové, jen o trochu víc než potkávací. To je ale nesmysl, ten GT Line 1.0TGDI má stejné dálkové, ne?