je tam trosku vic soucastek, bez rozebirani se da otevrit cast krabicky, kde je konektor pro pripojeni asi k PC, dle vseho by to melo vypadat takto

jakub píše:Proboha, co na tomhle stojí 8 tisíc ?Součástky za pár stovek + tišťák.
xray píše:Jo je to jak píšete součástky možná za pár stovek, ale zkuste to někdo postavit a nastavit. Mimochodem jakou hodnotu ma soft na čipování? Pokud Vám ho někdo udělá na míru a vymodeluje na konkrétní motor klobouk dolů, ale prodavači běžných soft čipů jen překoupěj a pak třeba 1000x nainstalujou a mydlej to jak "baťa cvičky" jak se říká.
Já toto zařízení mám asi týden v autě, okamžitě po montáži jsem zjistil rozdíl. Magentis 2,0crdi - zátah od 1200ot, auto jede mnohem lépe, tam kde jsem dříve nemohl na 4ku, nyní v pohodě, a všeobecně řadím kvalty mnohem dříve než předtím. Tam kde dříve 5ku, nyní suverénně 6ku.
Jsem s tím zatím velice spokojen. Spotřebu jsem zatím nestihl změřit, ale dám časem info. Mělo by to jít o půl litru při stejném režimu jízdy dolů.
Co jsem vyčetl na jejich stránkách, tak seriózně nabízejí tento racingbox vyzkoušet, s tím, že je možné jej vrátit. Navíc ručí za případné škody do hodnoty 5mil. kč.
Časem se ozvu jak to dopadlo se spotřebou.
Xray
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé