Díky za rady - včera jsem tam v 18:30 ( po 24 hodinách) volal a stále na 100% neví co s tím je.
Maj podezření, že se jedná o pravé čidlo ABSka, které mi svítilo o 2 dny dřív, než nastali problémy s kontrolkou motoru a s posilovačem řízení.
Dneska to prej zjistí na 100% a budou volat cenu apd.
Sice nevím, kolik to čildlo ABS může stát, ale trochu mi spadl kámen ze srdce, že to není to servo za 52 000,-, čím mě strašili..
Vy nevíte, kolik takové čidlo ABS může stát? Jak origoš díl, tak i z vrakáče, popřípadě z druhovýroby?
Jen pro představu..
I tak ale půjdu s fakturou za opravu do AAA a pokusím se jim to hodit na hrb... Sice si myslím, že na takový jako jsem já, jsou už zvyklý a maj naučený odpovědi, ale zkusím to už jen pro můj dobrý pocit..
Dostal jsem od AAA pojištění Carlife, a to je rozdělené do 4. tříd (podle staří vozidla a km) - spadám do 2. třídy (nejvyšší je 4.) a tam je tabulka, které poruchy a části vozidla mohu reklamovat... Bohužel ABS tam není, tak si myslím, že se odkážou právě na toto Carlife pojištění.
A abych odsoupil od smlouvy, tak daleko zajít nechci - další starosti s papírama, dohady, tisíc podpisu apd..
Auto si chci 100% nechat, tak se tím ohánět nemůžu..
Až mi zavolají kde byl problém, cenu a zjistím vyjádření AAA, tak dám vědět, abych se podělil o své pocity a zkušenosti..