dr.krtek píše:kufr je jasně blbost, já ho mám prostě pod sedadlem spolujezdce, nevadí tam, ani se při jízdě nemá tendenci pohybovat.
no jestli tam vleze tak je to v poho já až si ho přídím tak si na něj přilepím suchej zip at tam drží
dr.krtek píše:kufr je jasně blbost, já ho mám prostě pod sedadlem spolujezdce, nevadí tam, ani se při jízdě nemá tendenci pohybovat.
mbiron píše:To je stejne dobrej napad jako ten hasicak umistnit treba doma ve spajzu.Proboha k cemu ti je 5kg hasicak v kufru?Uz si nekdy videl horet auto?,nez zjistis ze ti hori auto a nez zastavis,vybehnes z auta,otevres kufr a nedej boze ze ten hasicak mas nejak zajisteny proti pohybu v kufru, od te doby utece tisic let a mas po aute.Nikdy jsem v aute hasicak nemel a ani ho vozit nebudu.Protoze vim ze pokud zacne horet benzinova soustava tak ti ten reklamni kousek v aute stejne nepomuze a ocekavat pomoc od blizniho sveho taky necekejme.Musime doufat ze kvalitaje na dobre urovni a i pravidelny servis i obcasna kontrola nase nam nikdy nic podobneho neprovede.Verte ze vim o cem mluvim.jako zamestnanec rafinerie a pravidelne vyskoleny prof.hasici a na vlastni kuzi overene z nacviku na polygonu to fakt nema smysl.
vladislav píše:Třeba takový to.....
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé