Anonym píše:Každý má svůj názor ,ale Uniqu nebrat.Znám dost lidí co od ní odešli a neradi na ní vzpomínají.Když ptáčka lapají dobře mu zpívají.Ju nabídka od nich je hezká ale když pak člověk potřebuje od nich peníze ani náhodou.Přiklad.můj kolega havaroval a do dneška mu nezaplatili ani haléř za lak.Když tam jede ani vrátný ho tam nepustí a nikdo sním nemluví.Ty názory má samozřejme každý jiné ale osobně znám dost lidí co od této společnosti odešli jinam a jsou spokojení.Raději si vybrat takovou která tu je už dlouho a má kvalitní služby.Ono je hezké že dává slevu ale až člověk bude potřebovat peníze tak teprve se pozná jaká je.
Nevím já jí má.Platím pojištění 12 tis.ročně.Dostal jsem tu říjnovou slevu jak psal Snike..U 307 jsem měl Českou..platil jsem 18 tis ročně i 5 letým bonusem...Bourat nehodlám,žádné auto mi ukradené ještě nebylo....Takže počítám tři roky a zruším ji...Takže ušetřím 18 tis za tři roky...A na Českou mám jen ty nejhorší zkušenosti,podfoukla mě snad ve všem i ve spoření,kdy mi nedala bonus..protože prý nebyla v zisku..