Tak i já se přidám, ale většina "závad či nedostatků" už tady byla popsána:
1. ostřikovače mi taky stříkají cca 3 cm nad i při stání
2. hlučnost kamínků v blatnících
3. svítivost světel - taky se mi zdá, že by mohly svítit víc
4. větší "špinění" karoserie a dveří - vůbec auta jako celku (v tomhle počasí)
5. blinkry - musí se vypínat, pokud úhel zatáčení není hodně velký (ale na tohle jsem zvyklá, ale pokud někdo na toto zvyklý není, tak by bylo vhodné přidat na zvuku blinkru, protože ten kdo není zvyklý jej vypnout a bude mít puštěnou muziku - a nemusí ji mít puštěnou moc nahlas - tak je neslyší)
6. uvítala bych mít elektricky ovládané sedačky - aspoň u vyšších výbav. Cena auta není zase tak zanedbatelná a tak si myslím, že tohle by již mohlo být v takovémhle autě samozřejmostí - jasně že bez připlatku
7. řazení zpátečky - občas trochu drhne - i když dodržuji "návod", tak občas tam prostě nejde. Bojím se dne, kdy budu muset řadit hodně rychle a ono to nepůjde (tohle se mi už několikrát stalo, když jsem musela odcouvat před bláznem, který mě neviděl a couval si jako kdybych tam nebyla)
To bude asi zatím vše. Sváry a nastříkání barvou jsem zatím tak důkladně nezkoumala. Ale vůbec se Anonymovi nedivím, že si vše prohlédl a snaží se to řešit. Auto nebylo za hubičku a předpokládám, že na něj ani on ani ostatní nevyhráli peníze v loterii a bude jemu i nám sloužit několik let a tak je nejlepší začít se vším včas. Samozřejmě, že tohle je jen můj názor a nechci se tím nikoho dotknout.