Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod vladislav » 08.11.2007 10:38

bans píše:Díky Vláďo

přemejšlím o stříbrné barvě (i když jsou hezčí,ale stříbrná kvůli práci)...Pokud je to v barvě vozu, je to určitě hezčí,ale u mě to bude otázka ceny.

Přemejšlím ,jestli vzít verzi LX a nebo EX BASE, jestli je ten rozdíl tak markantní ve vybavení a nebo ne. V ceně u té 1.6tky je to 14 000Kč, což zase není moc.

Také si myslim,že by to bylo v barvě vozu hezčí,ale docela to ladí s lištamy narazníku.a hlavně je to super doplněk...Nespoléhám se na to na 100procent ,ale hodně to pomáhá.Mám výbavu EX ani tam standartně nebyly...Takže jsem za ně rád v této podobě a nastříkání neřeším ..za tu cenu nastříkání jsem si radši objednal sadu na vyleptání Vin kodu auta... :D :D :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 10:46

vladislav píše:
bans píše:Díky Vláďo

přemejšlím o stříbrné barvě (i když jsou hezčí,ale stříbrná kvůli práci)...Pokud je to v barvě vozu, je to určitě hezčí,ale u mě to bude otázka ceny.

Přemejšlím ,jestli vzít verzi LX a nebo EX BASE, jestli je ten rozdíl tak markantní ve vybavení a nebo ne. V ceně u té 1.6tky je to 14 000Kč, což zase není moc.

Také si myslim,že by to bylo v barvě vozu hezčí,ale docela to ladí s lištamy narazníku.a hlavně je to super doplněk...Nespoléhám se na to na 100procent ,ale hodně to pomáhá.Mám výbavu EX ani tam standartně nebyly...Takže jsem za ně rád v této podobě a nastříkání neřeším ..za tu cenu nastříkání jsem si radši objednal sadu na vyleptání Vin kodu auta... :D :D :D

Vladislave promin mně by ta černá barva čidel na nárazníku vadila tak proto lak a i pro ten pocit.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.11.2007 10:55

@Kužel

Je to jen věc názoru a pocitu krasy..... :shifty: :shifty: U nás v servisu jsem jich viděl domontovaných více a všechny bez barvy....Tobě se to líbí tvé , mě se to líbí taky více s barvou nárazníku :love: ....ale ty mé mi nenastříkané vůbec nevadí... :-D :-D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 11:02

Tak nějak jsi to napsal dobře.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 12:29

Ještě jedno lepší foto : Obrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod mony79 » 08.11.2007 12:59

Beda píše:
hansk píše:Já bych se bez nich taky obešel, ale jak říkám - je to kvůli tý paní co s ní bydlím. To, že mají ženský volební právo, to už jsem strávil. Ale že si můžou udělat řidičák, tak to je teda fakt síla... :idea: Kdo to po nich má furt opravovat. Ten kdo nezažil větu -" vono to tam bylo tak hrozně úzký, tak jsem se o to jen lehce opřela, no...s tím ale naděláš, se to jen trochu přetře, nééé? " - tak ten nepochopí ...... :no:
Takže asi půjdu do těch senzorů....
Zdar, Hans .

Mam stesti, ze se moje pritelkyne radsi necha vozit :scooter: do rizeni se nejak nezene a ja jsem vlastne rad 8-) sam mam problemy s odhadem a ted, kdyz si to clovek vyparadil, tak bych to nerad hned zrusil :| Uvidime kolik mi zustane penez po nakupu :santa: na :santa: ze bych spojil instalaci senzoru i s instalaci otresoveho cidla k alarmu :-o zrovna nedavno jsem videl, jak mi smejdil kolem auta fetak a zkousel, zda je otevreny a nebo ne :mad:

Jak si to tak pročítám, řekla bych, že máte něco proti ženám za volantem pánové! :help: Není to tak dávno, co můj drahý kolega couval s SUVéčkem, které má senzory a já musela hodně rychle řadiz zpátečku, protože jinak bych ho měla v motoru a pár dní na to se podíval blíž na Avii, když se nějak nemohl "vymotat". Řekla bych, že občas dámy i pánové nemají své dny a tak se měkomu něco přihodí. :shifty:
A teď k senzorům: nikdy jsem je neměla, vyzkoušela jsem si je jen ve služební oktávce combi a musím říci, že je to dobrá věcička. Na své :scooter: mi je domontuje prodejce. Docela dlouho na ně čekám, snad se už i dočkám. Pokud budou černé nevadí, boční lyšty jsou taky a k červené to ladí. Nechám se překvapit a už se těším.
mony79 Žena
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 08.11.2007 13:04

bans píše:Pánové, zajímaly by mě fotky, jak takovej systém vypadá, když je od výroby zabudovanej v interiéru a nebo jak vypadá, když se tam nechá dodatečně zabudovat trochu jinej systém než dává výrobce.

Díky

bans

Tady máš foto kde je mám umístěné uvnitř auta ..myslím ideální řešení....Obrázek
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod AllInOne » 08.11.2007 14:19

Díky, super, moc hezké! Ideál!

A pokud se mohu teda zeptat, kolik to stojí to dodatečné domontování?
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod slaveck » 08.11.2007 14:57

A případně i kde sis je nechával montovat? U prodejce?
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 08.11.2007 16:40

Montovali je před předáním auta u prodejce....Cena je 3000Kč...Cena montáže 1323 Kč..Doba montáže 4,5 hod.... :shifty: :shifty: :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod AllInOne » 08.11.2007 17:18

Ju, to se dá obětovat :shifty:)

Dnes sem byl v Brně v Pemmu kouknout,sednout si a moc se mi to líbilo...chtěl sem se zeptat na zkušebku 1.6 v benzínu,ale bylo mi řečeno že ji nemají, takže až někdy v budoucnu bude (třeba za 2 a nebo za 4 měsíce), tak se mi paní ozve. No, asi bych si to představoval trošku jinak pokud chtějí prodat.

teď trochu OT, jsem v jiné sekci,ale když už sem píšu a ptal sem se na ty senzory....koukal jsem na polstrování dveří u toho Ceeda,ale zdá se mi to takové dosti laciné, nekvalitní. je tomu tak, nevržou dveře po pár km, netřepe se polstrování ve dveřích? Díky

bans
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.11.2007 18:52

bans píše:Ju, to se dá obětovat :shifty:)

Dnes sem byl v Brně v Pemmu kouknout,sednout si a moc se mi to líbilo...chtěl sem se zeptat na zkušebku 1.6 v benzínu,ale bylo mi řečeno že ji nemají, takže až někdy v budoucnu bude (třeba za 2 a nebo za 4 měsíce), tak se mi paní ozve. No, asi bych si to představoval trošku jinak pokud chtějí prodat.

teď trochu OT, jsem v jiné sekci,ale když už sem píšu a ptal sem se na ty senzory....koukal jsem na polstrování dveří u toho Ceeda,ale zdá se mi to takové dosti laciné, nekvalitní. je tomu tak, nevržou dveře po pár km, netřepe se polstrování ve dveřích? Díky

bans

Podívej není to auto za milion, určitě to ale není trabant.Mě osobně se tam nic netřepe ani nevrže, :D :D :D Pokud chceš auto co v nejkratším termínu a nečekat na zkušební jízdu zajet si do Jindřichova Hradce...Co jsem mluvil s prodejcem aut je skladem dost ;) ....Také nechápu přístup takových prodejců jako jsi uvedl... :no: :no:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 08.11.2007 20:50

Už jsem to tu psal.Couvací senzory nejsou vůbec špatný doplněk.Sice já osobně je nemám ale musím přiznat že by se občas hodili.Viz auto mého syna.Ten je má a když se couvá do garáže kde to je tip top tak já se občas musím jít podívat jestli tam mám místo ale s jeho autem tam zajedu tak že nemusím ani vylézat.Navíc pokud dobře snímají upozorní tě i na obrubník při couvání.Prostě mají něco do sebe. A pořizují si je i ti co mají auta za milion,dva apod.Jedině co nemusím je nejaký displey,stejně když couvám koukám do zrcátek a stačí úplně jen zvukové upozornění. .A kamera to už je vážně přepich.

Takže pokud jsou trochu kvalitní už se dají sehnat od ceny okolo 1300Kč a montáž cca 1000kč,samozřejmě podle toho kde si to necháte udělat.
Návštěvník

km @ l/100km

Parkovaci senzory

Příspěvekod milost » 08.11.2007 22:06

Po tydnu od koupi noveho auta se mi podarilo nacouvat pri otaceni pred vykopem na prenosnou znacku (jeden dulek a dva sramy asi 10 cm), zkratka byla nizka a nebyla videt . V tom okamziku jsem se rozhodl pro parkovaci senzory, protoze jsem si na ne zvykl v predchozim aute. Jsou to senzory od Jablotronu a nalakovane je mam v barve auta. Uvnitr mam umisten maly display, ktery ukazuje vzdalenost od prekazky, na patce zpetneho zrcatka. Zatim jsem plne spokojen. Cena necelych 5000,- Kc. Lakovani senzoru stoji 700,- Kc. Provedeno v servisu KIA.
milost Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2017)
3000 km @ 7.2 l/100km

Re: Parkovaci senzory

Příspěvekod Beda » 08.11.2007 22:17

Milost píše:Po tydnu od koupi noveho auta se mi podarilo nacouvat pri otaceni pred vykopem na prenosnou znacku jeden dulek a dva sramy asi 10 cm), zkratka byla nizka a nebyla videt . V tom okamziku jsem se rozhodl pro parkovaci senzory, protoze jsem na ne zvykl v predchozim aute. Jsou to senzory od Jablotronu a nalakovane je mam v barve auta. Uvnitr mam umisten maly display, ktery ukazuje vzdalenost od prekazky, na patce zpetneho zrcatka. Zatim jsem plne spokojen. Cena necelych 5000,- Kc. Lakovani senzoru stoji 700,- Kc. Provedeno v servisu KIA.

Zdravim :) Teplicaka, potkali jsme se uz? Koukam, ze tu cenovou nabidku mas urcite z Realcentra Usti n/L. Ty samy jsem u nich poptaval ja :-)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion