Beda píše:hansk píše:Já bych se bez nich taky obešel, ale jak říkám - je to kvůli tý paní co s ní bydlím. To, že mají ženský volební právo, to už jsem strávil. Ale že si můžou udělat řidičák, tak to je teda fakt síla...

Kdo to po nich má furt opravovat. Ten kdo nezažil větu -" vono to tam bylo tak hrozně úzký, tak jsem se o to jen lehce opřela, no...s tím ale naděláš, se to jen trochu přetře, nééé? " - tak ten nepochopí ......
Takže asi půjdu do těch senzorů....
Zdar, Hans .
Mam stesti, ze se moje pritelkyne radsi necha vozit

do rizeni se nejak nezene a ja jsem vlastne rad 8-) sam mam problemy s odhadem a ted, kdyz si to clovek vyparadil, tak bych to nerad hned zrusil

Uvidime kolik mi zustane penez po nakupu

na

ze bych spojil instalaci senzoru i s instalaci otresoveho cidla k alarmu :-o zrovna nedavno jsem videl, jak mi smejdil kolem auta fetak a zkousel, zda je otevreny a nebo ne

Jak si to tak pročítám, řekla bych, že máte něco proti ženám za volantem pánové!

Není to tak dávno, co můj drahý kolega couval s SUVéčkem, které má senzory a já musela hodně rychle řadiz zpátečku, protože jinak bych ho měla v motoru a pár dní na to se podíval blíž na Avii, když se nějak nemohl "vymotat". Řekla bych, že občas dámy i pánové nemají své dny a tak se měkomu něco přihodí.
A teď k senzorům: nikdy jsem je neměla, vyzkoušela jsem si je jen ve služební oktávce combi a musím říci, že je to dobrá věcička. Na své

mi je domontuje prodejce. Docela dlouho na ně čekám, snad se už i dočkám. Pokud budou černé nevadí, boční lyšty jsou taky a k červené to ladí. Nechám se překvapit a už se těším.