micronimus píše:už jsem se jednou ptal ale nikdo mi neodpověděl.
Kde v Praze nechat namontovat parkovací senzory ? Oslovil jsem několik autorizovaných servisů ale 3000Kč za montáž mi přijde docela nadsazená (asi tak 3x). Nemáte nějaký tip?
zaza píše:Dneska mi teda namontovali ty senzory. Když jsem se blížil k servisu, říkám si "kde si nechám dát tu obrazovku co jsem viděl v katalogu příslušenství KIA Sportage? Vlevo mám držák na telefon nechám to dát v pravo, stejně se budu otáčet. " Připraven jsem byl tedy dobře. 5íkám to tomu servisákovi a on nevěděl tak volá prodejce. Ten nevěděl taky. Asi to je tím, že těch aut a smluv má za měsíc tolik, že neví kerý zákazník je který![]()
: Odběhl a přišel s tím, že tam žádná obrazovka není. Takže mi to za cenu 9 000,- tedy jen píská :-| Naštěstí jsou ale v barvě auta.
![]()
Demis píše:Ty samé jsem si nechal zaslat z Jablotronu, namontovat jsem je nechal ve značkovém servise.Ale jsem docela zklamaný. Místo aby signalizovaly senzory z 1,2m jak to uváděí výrobce ve specifikaci, začne to pískat až nějak od 50 cm a displej ukazuje že už jsem na minimální vzdálenosti 30 cm a ozývá se souvislý zvuk. Nevím kde je chyba.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé