Parkovací senzory

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod mbiron » 13.08.2008 20:18

Jak je videt tak nejde o to jestli to jde nebo nejde ale jestli maj v servisu vubec chut se poustet do takove prace.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Senzory

Příspěvekod Zaza » 14.08.2008 20:53

Dneska mi teda namontovali ty senzory. Když jsem se blížil k servisu, říkám si "kde si nechám dát tu obrazovku co jsem viděl v katalogu příslušenství KIA Sportage? Vlevo mám držák na telefon nechám to dát v pravo, stejně se budu otáčet. " Připraven jsem byl tedy dobře. 5íkám to tomu servisákovi a on nevěděl tak volá prodejce. Ten nevěděl taky. Asi to je tím, že těch aut a smluv má za měsíc tolik, že neví kerý zákazník je který :D :?: Odběhl a přišel s tím, že tam žádná obrazovka není. Takže mi to za cenu 9 000,- tedy jen píská :-| Naštěstí jsou ale v barvě auta. Obrázek Obrázek
Zaza Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod autas » 20.08.2008 07:58

Dnes by mi to mělo přijít, tak jsem zvědavý. V nabídce psali, že dodávají senzory v černé nebo v červené barvě. Objednal jsem červené. Jiné barvy tam bohužel nenabízejí. Pro zájemce : http://www.kmobchod.cz/autodoplnky/758-/6235/parkovaci-system-bs-306f-4-se-sviticimi-senzory.htm Případně sem dám fotku (až dojdou)
autas Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
16100 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 20.08.2008 09:46

už jsem se jednou ptal ale nikdo mi neodpověděl.

Kde v Praze nechat namontovat parkovací senzory ? Oslovil jsem několik autorizovaných servisů ale 3000Kč za montáž mi přijde docela nadsazená (asi tak 3x). Nemáte nějaký tip?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod luczan » 20.08.2008 09:52

ja premyslam nad PM Y-2605 http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodoplnky/pm_y-2605.html , nechcem ziaden display, podla mna to bude posobit rusivo v aute, takze sa budem spoliehat len na akustiku a spetaky :) .

- Neviete o dobrej predajni s takymito vecami v Bratislave? Radsej by som si siel po to osobne, nech si to mozem dokladne pozriet...
- Kolko vas vyslo namontovanie senzorov v Bratislave a okoli?
luczan Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
112000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod mbiron » 20.08.2008 10:22

micronimus píše:už jsem se jednou ptal ale nikdo mi neodpověděl.

Kde v Praze nechat namontovat parkovací senzory ? Oslovil jsem několik autorizovaných servisů ale 3000Kč za montáž mi přijde docela nadsazená (asi tak 3x). Nemáte nějaký tip?

Namontuj si je sam jako Jakub. Ono je to tezky ve znackovym servisu aby ta cena odpovidala odvedene praci.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod luboss » 09.09.2008 20:12

dnes som nechal namontovat parkovacie senzory do svojho auticka v autorizovanom servise (mechanik mi tvrdil ze parca trva asi 4 hodiny a skutocne to aj tak bolo). Objednal som senzory s displejom a senzory boli v striebornej farbe a na tej mojej farbe to vyzera celkom zaujimavo. Som velmi spokojny s odvedenou pracou az na tu astronomicku hodinovu sadzbu: 530,- sk za hodinu. :evil:
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Martin » 09.09.2008 21:13

Pořád nevím, jaké parkovací senzory pořídit. Kdo poradí co je, hlavně 100% funkční. Asi mám takovou představu, že tam chci ten displej, které mi kdo doporučí?
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod host.a » 10.09.2008 17:34

Postou dosly senzory BS 2605. Na "ponku" jsem vyzkousel jejich funkcnost a citlivost. S vysledkem jsem byl spokojen. Senzory jsem prestriknul do barvy vozu a s kolegou jsem se pustil do demontaze zadniho narazniku, vyvrtani otvoru, montaz sezoru.... Napajeni pro pristroj jsem vzal z konektoru leveho zadniho svetla, krabicku zbalil do molitanu a umistil do prostoru mezi blatnik a jeho plastovy kryt v kufru a piezo sirenu nalepil oboustrannou lepici paskou na zadni celo pod plastovy kryt. Stravili jsme na tom asi ctyri hodiny(nejhorsi bylo prijit na, to jak se naraznik sundava). Zatim je to OK. Suma sumarum 1020 Kc i s postovnym + ty ctyri hodiny.
host.a Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 13.10.2008 21:55

to Martin:
Bohatě si vystačíš jen s akustickou signalizací, která se stupňuje podle toho jak se přibližuješ zadní části auta k jinému předmětu či autu. Nemusíš koukat na nějakou obrazovku, stačí jen poslouchat. Je to super.
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Senzory

Příspěvekod PetrLa » 14.10.2008 16:00

zaza píše:Dneska mi teda namontovali ty senzory. Když jsem se blížil k servisu, říkám si "kde si nechám dát tu obrazovku co jsem viděl v katalogu příslušenství KIA Sportage? Vlevo mám držák na telefon nechám to dát v pravo, stejně se budu otáčet. " Připraven jsem byl tedy dobře. 5íkám to tomu servisákovi a on nevěděl tak volá prodejce. Ten nevěděl taky. Asi to je tím, že těch aut a smluv má za měsíc tolik, že neví kerý zákazník je který :D :?: Odběhl a přišel s tím, že tam žádná obrazovka není. Takže mi to za cenu 9 000,- tedy jen píská :-| Naštěstí jsou ale v barvě auta. Obrázek Obrázek

no jsi to samé mohl mít klidně za 4 tísíce....9 je opravdu zu viel.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Návštěvník » 15.10.2008 12:22

Mám parkovací senzory na cee'du montované od výrobce. Je to bezvadné, rychle jsem si na ně zvyknul. Mají pouze kustický signál, ale úplně to stačí. Spolehlivě chytají všechno, i obrubník na chodníku.
Návštěvník

km @ l/100km

parkvacie senzory

Příspěvekod double » 16.02.2009 20:37

ake máte skusenosti so senzormi jablotron?

tieto si chcem kupit: http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=PS-084II&idprodukty=451
double Muž
Uživatel fóra

Kia PRO_cee'd (2008)
127500 km @ 6.7 l/100km

Parkovací senzory

Příspěvekod Demis » 16.02.2009 20:54

Ty samé jsem si nechal zaslat z Jablotronu, namontovat jsem je nechal ve značkovém servise.Ale jsem docela zklamaný. Místo aby signalizovaly senzory z 1,2m jak to uváděí výrobce ve specifikaci, začne to pískat až nějak od 50 cm a displej ukazuje že už jsem na minimální vzdálenosti 30 cm a ozývá se souvislý zvuk. Nevím kde je chyba.
Demis Neuvedeno
Uživatel fóra

Re: Parkovací senzory

Příspěvekod double » 16.02.2009 22:27

Demis píše:Ty samé jsem si nechal zaslat z Jablotronu, namontovat jsem je nechal ve značkovém servise.Ale jsem docela zklamaný. Místo aby signalizovaly senzory z 1,2m jak to uváděí výrobce ve specifikaci, začne to pískat až nějak od 50 cm a displej ukazuje že už jsem na minimální vzdálenosti 30 cm a ozývá se souvislý zvuk. Nevím kde je chyba.

tak potom mas tie senzory zrejme nejak chybne nainstalované alebo je problém v nich ked tak daj to reklamovat a napis ako si dopadol
double Muž
Uživatel fóra

Kia PRO_cee'd (2008)
127500 km @ 6.7 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion