Beda píše:@aifell
a kolikpak si za tu prestavbovou sadu s montazi rekli?
No ani se neptej ... je to docela ranec, ale já to moc chtěl a říkal, že to teď montují docela dost. Cena je 7.990,-
Žijeme jen jednou a já na miláčkovi nechtěl šetřit :-)
a kolikpak si za tu prestavbovou sadu s montazi rekli?
tak to moc neni, protoze u nekterych prodejcu je to k mani za 15 000,- nebo dokonce za 30 000,-
jakub píše:Mě taky nabízeli v servisu xenony za asi 5.000,- Ale nechci oslňovat i veverky na stromech.
Tony píše:s tím oslňováním bych to neviděl zase tak černě. jo oslňovat to bude ale ne pořád. obyčejné halogeny taky oslňují a ne málo... hodně lidí co ty HID sady tady na ceedech mají tak si je vychvalují (to je samozřejmost) a taky dodávají že na ně nikdo nebliká. samozřejmě že je to lepší z výroby s regulací sklonu ale když kia v tomhle zaspala tak proč si je tam nedat? já to zatím dělat nebudu. možná v budoucnu až se ukáže jestli pak kia nebude dělat nějaké problémy v případě nějaké poruchy vzniklé od těch sad atd. možná se i dočkáme legalizace, u nás je možné vše.
vladislav píše:No tak já poznám xenony pokud jede s nima proti mě na 100% a mám na ně rozdilný názor než Tony..už pár let brázdím naše silnice..pokud nejsou homologované tak bych dával pěkné pokuty..pokud dnes platí pokuty člověk za každou blbost..tak tyto nehomologované světla hodně ohrožují bezpečnost ostatní řidičů..dnes je arogance na silnici dost a dost a dost a oslnování druhých kteří pak jedou hodně metrů poslepu je jeden podle mě z nejhoršich prohřešků a hazardováním se životy druhých..jezdím už pres 30 let a vím o čem mluvím...Jinak osobně proti vám nic nemám jen na to mám hodně rozdílný názor....
07.miki píše:tak když to tak tady čtu - tak začínám uvažovat - o -
Xenonech svítí asi nejlépe a vydrží déle.
07.miki píše:tak když to tak tady čtu - tak začínám uvažovat - o -
Xenonech svítí asi nejlépe a vydrží déle.
mbiron píše:V Kie podle dostupnych informaci montuji Hex za nejakejch 7 penez se zarukou a i pan majitel je na aute ma,takze pomahat a chranit musi nastudovat brozury jestli Kia Cee'd vlastne pouziva nebo nepouziva Xenony
delfin píše:mbiron píše:V Kie podle dostupnych informaci montuji Hex za nejakejch 7 penez se zarukou a i pan majitel je na aute ma,takze pomahat a chranit musi nastudovat brozury jestli Kia Cee'd vlastne pouziva nebo nepouziva Xenony
Ono staci kdyz pan z pomahat a chranit bude chtit ukazat jak si ostriknete svetla, nebo primo pri letmem pohledu zjisti, ze nemate cim ostriknout.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé