HID xenony

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Aifell » 03.04.2008 16:21

Beda píše:@aifell

a kolikpak si za tu prestavbovou sadu s montazi rekli?

No ani se neptej ... je to docela ranec, ale já to moc chtěl a říkal, že to teď montují docela dost. Cena je 7.990,-

Žijeme jen jednou a já na miláčkovi nechtěl šetřit :-)
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Beda » 03.04.2008 19:04

@aifell

tak to moc neni, protoze u nekterych prodejcu je to k mani za 15 000,- nebo dokonce za 30 000,- :shock:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Aifell » 03.04.2008 19:26

Beda píše:@aifell

tak to moc neni, protoze u nekterych prodejcu je to k mani za 15 000,- nebo dokonce za 30 000,- :shock:

Já ti mohu akorád napsat u jakého prodejce jsem to tam sehnal a kde ti to tam prsknou a dávají i záruku jak jsem psal a jak to vypadá to ti mohu ukázat na nějakém srazu, nebo nafotím až bude miláček příští týden doma ... tedy pokud se trefím do volna :-( njn služby :-( Teď jsem juknul, kde bydlíš a bomba Teplice ... je to docela za humny, dělat mi to budou v Mostě v Kie (ASAS) a tak tam zajeď a poptej se!
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Jakub » 03.04.2008 20:33

Mě taky nabízeli v servisu xenony za asi 5.000,- Ale nechci oslňovat i veverky na stromech.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Aifell » 03.04.2008 20:36

jakub píše:Mě taky nabízeli v servisu xenony za asi 5.000,- Ale nechci oslňovat i veverky na stromech.

Copak veverky, já se ale bojím že budu trabantům pálit střechy :-)
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 03.04.2008 21:38

s tím oslňováním bych to neviděl zase tak černě. jo oslňovat to bude ale ne pořád. obyčejné halogeny taky oslňují a ne málo... hodně lidí co ty HID sady tady na ceedech mají tak si je vychvalují (to je samozřejmost) a taky dodávají že na ně nikdo nebliká. samozřejmě že je to lepší z výroby s regulací sklonu ale když kia v tomhle zaspala tak proč si je tam nedat? já to zatím dělat nebudu. možná v budoucnu až se ukáže jestli pak kia nebude dělat nějaké problémy v případě nějaké poruchy vzniklé od těch sad atd. možná se i dočkáme legalizace, u nás je možné vše.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Aifell » 03.04.2008 22:31

Tony píše:s tím oslňováním bych to neviděl zase tak černě. jo oslňovat to bude ale ne pořád. obyčejné halogeny taky oslňují a ne málo... hodně lidí co ty HID sady tady na ceedech mají tak si je vychvalují (to je samozřejmost) a taky dodávají že na ně nikdo nebliká. samozřejmě že je to lepší z výroby s regulací sklonu ale když kia v tomhle zaspala tak proč si je tam nedat? já to zatím dělat nebudu. možná v budoucnu až se ukáže jestli pak kia nebude dělat nějaké problémy v případě nějaké poruchy vzniklé od těch sad atd. možná se i dočkáme legalizace, u nás je možné vše.

Tony děkuji, že jsi se mě malinko zastal. Mě se ten efekt a svítivost líbí už v Golfu III jsem měl a stále mám drahé modré H1 se zvýšenou svitivostí a že to kur*a pomohlo, je to takové chladn světlo. Teď čekám na miláčka a jediné čeho se bojím, aby ty světla v letních parnech se nepřehřívala a nebouchali žárovky. Byl jsem ale ubezpečen v autosalonu, že se nehřejí a životnost mají několikrát větší než normální žárovky. K těm problémům ze strany Kie jak jsi psal ... mě v autosalonu hned narovinu řekli světla nejsou homologované, ale na tento komponent vám dáme záruku. Dnes když jsem s prodejcem mluvil, tak jsem se dozvěděl, že i dnes mají již další objednávky do ceedů a tak nebudu zdaleka jediný. Všichni víme, že ty světla u Ceedu rozhodně k nadprůměru nepatří, kdyby ano tak bych neměl potřebu riskovat s xenony. Někdy na srazu zdar!
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 03.04.2008 22:49

No tak já poznám xenony pokud jede s nima proti mě na 100% a mám na ně rozdilný názor než Tony..už pár let brázdím naše silnice..pokud nejsou homologované tak bych dával pěkné pokuty..pokud dnes platí pokuty člověk za každou blbost..tak tyto nehomologované světla hodně ohrožují bezpečnost ostatní řidičů..dnes je arogance na silnici dost a dost a dost a oslnování druhých kteří pak jedou hodně metrů poslepu je jeden podle mě z nejhoršich prohřešků a hazardováním se životy druhých..jezdím už pres 30 let a vím o čem mluvím...Jinak osobně proti vám nic nemám jen na to mám hodně rozdílný názor....
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Aifell » 03.04.2008 23:17

vladislav píše:No tak já poznám xenony pokud jede s nima proti mě na 100% a mám na ně rozdilný názor než Tony..už pár let brázdím naše silnice..pokud nejsou homologované tak bych dával pěkné pokuty..pokud dnes platí pokuty člověk za každou blbost..tak tyto nehomologované světla hodně ohrožují bezpečnost ostatní řidičů..dnes je arogance na silnici dost a dost a dost a oslnování druhých kteří pak jedou hodně metrů poslepu je jeden podle mě z nejhoršich prohřešků a hazardováním se životy druhých..jezdím už pres 30 let a vím o čem mluvím...Jinak osobně proti vám nic nemám jen na to mám hodně rozdílný názor....

Njn tvůj názor jsem už poznal a respektuji ho ... pokud na mě bude někdo blikat, tak samozřejmě jak jsem psal světla sklopím, to mi problém nedělá. Jen doufám jestli se potkáme na srazu, že mi světla nevymlátíš kladivem :no: :roll: Zdar a sílu
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 06.04.2008 12:13

tak když to tak tady čtu - tak začínám uvažovat - o -
Xenonech svítí asi nejlépe a vydrží déle.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 06.04.2008 12:16

07.miki píše:tak když to tak tady čtu - tak začínám uvažovat - o -

Tak to abych si pořídil svářečské brýle až tě někde potkám. :hurray:
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod vladislav » 06.04.2008 12:22

07.miki píše:tak když to tak tady čtu - tak začínám uvažovat - o -

A já ti přeji at potom proti tobě jezdí co nejvíce aut s těmito světly...jen doufám,že pánové od pomáhat a chránit budou více důslednější... :yes: :yes:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod mbiron » 06.04.2008 15:48

V Kie podle dostupnych informaci montuji Hex za nejakejch 7 penez se zarukou a i pan majitel je na aute ma,takze pomahat a chranit musi nastudovat brozury jestli Kia Cee'd vlastne pouziva nebo nepouziva Xenony
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 06.04.2008 16:28

mbiron píše:V Kie podle dostupnych informaci montuji Hex za nejakejch 7 penez se zarukou a i pan majitel je na aute ma,takze pomahat a chranit musi nastudovat brozury jestli Kia Cee'd vlastne pouziva nebo nepouziva Xenony

Ono staci kdyz pan z pomahat a chranit bude chtit ukazat jak si ostriknete svetla, nebo primo pri letmem pohledu zjisti, ze nemate cim ostriknout.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod PetrLa » 06.04.2008 16:38

delfin píše:
mbiron píše:V Kie podle dostupnych informaci montuji Hex za nejakejch 7 penez se zarukou a i pan majitel je na aute ma,takze pomahat a chranit musi nastudovat brozury jestli Kia Cee'd vlastne pouziva nebo nepouziva Xenony

Ono staci kdyz pan z pomahat a chranit bude chtit ukazat jak si ostriknete svetla, nebo primo pri letmem pohledu zjisti, ze nemate cim ostriknout.

viděl bych to úplně stejně.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion