Zde prosím reportujte chyby na fóru

Dotazy ohledně fóra, návody a pravidla pro používání fóra.
Questions about forum, instructions and rules for forum using.

Re: Zde prosím reportujte chyby na fóru

Příspěvekod mbiron » 06.08.2009 14:35

Do vcerejska jsem se rano prihlasil a byl jsem prihlasenej celej den, dneska po zavreni prohlizece se musim prihlasit znovu.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrLa » 06.08.2009 17:29

titanus píše:@PetrLa

a so statusom sponzora prenesiem prispevky ktore sa netykaju chýb ale vychytavok, ze :? no nevadi uz si dako zvykam ze stale ripes :tongue:

tak jsem to nemyslel....no budiž ...příště se rozepíšu krok za krokem a více polopatě :)

myslel jsem to tak, že sem ty blbosti přestanete psát a začnete je psát do nového vlákna. co zde již napsáno bylo tu napsáno zůstane a nebude se připisovat další.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Blackdeath.p » 06.08.2009 18:33

Nastala chyba v garáži

Nemáte oprávnění

Pokusili jste se provést operaci 'PŘIDAT'.

Operaci nelze provést, protože oprávnění Vám přidělené Administrátorem fóra na základě Vašeho statusu či členství ve skupině toto neumožňuje.

Toto mi to píše když chci ve svém voze - v garáži smazat servisní zákrok :!: :?: :idea:
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod Beda » 06.08.2009 18:40

@Blackdeath.p
ted to zkus znovu, prenastavil jsem prava, byl problem v tom, ze je to spatne napsany i anglicky a tak jsem to nechal na NO :|
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Blackdeath.p » 06.08.2009 18:46

@Beda.

Ted už to smazat jde díky :)
Blackdeath.p Muž
Moderátor

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
205000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod slava » 09.08.2009 00:23

U pojišťoven mi chybí jenom povinné ručení(bez ničeho jiného) a možnost "Povinné+živel+krádež+vandalismus(bez havárie, protože kdo počítá s havárií, tedy s tím, že si auto rozbije sám, tak je pojistka hned o 3 000,-Kč a víc DRAŽŠÍ!!!!
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod titanus » 09.08.2009 07:26

@slava
to je diskutabilne lebo predstav si stiuaciu: ides v auticku mimo mesta v pohodovom tempe 80km/h mierna zakruta a za nou zbadas zajaca, chces sa mu vyhnut strhes volat no tym ze vychadzas este zo zakruty tak ti uplava zadok a skoncis v jarku...koho chyba?no tvoja lebo 5km dozadu bolo znacenie "divoka zver" takze si s tym mal ratat...a teraz otazka...kolko rokov by si musel neplatit rocne 3000,- KC aby sa ti oplatilo opravit si auto zo svojho?kedze nepredpokladam ze si clovek kazdy rok odlozi 3000,- KC tak sa mi tisne otazka mal by si tolku hotovost na opravu?a takych siuacii kde sa stanes behom sekundy vynikom a platis si poskodenie auta je vela(retazova havarka, sneh, lad na ceste, jamy ak su znacene upozornujucou znackou, ked do teba niekto nacuva na parkovisku a zdrhne...) ale ak ti to vyhovuje ja ti to neberem ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod slava » 09.08.2009 07:48

Na "zajaca" se**. Bez milosti přejet a zadek přece nemůže uplavat, když mám ESP ne? No, jasně srna je horší. Holt se musím spolehnout na štěstí. Nacouvání na parkovišti by možná i šlo ukecat na vandalismus. Když Ti vymlátí světla, taky je to snad vandalismus. Už to vidím, teď se do mně pustíte, že? :tongue: :tongue: A dobře mi tak, mám být potichu. Vždycky, když se k něčemu vyjádřím, hned mně někdo utře. Na druhou stranu mi to zas až tak moc nevadí, jsem splachovací. A názory je potřeba si vysvětlit. Objevují se tu i velmi dobré a poučné. :yes:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod titanus » 09.08.2009 08:26

nikto ta nechce utriet, a ja uz vobec nie...len som nahlas uvazoval ;) niekto plati cely zivot komplet havarinu a nema ani skrabane (stastny to clovek) a niekto ju nema a rozbije to hned na druhy den...keby clovek tak mal vestiacu gulu to by bolo usetrenych penazi :yes: napr. na mne poistovna na havarijnej este nezarobila :no: platila mi za opravu zadku po retazovke cca 75.000,- SKK takze este par rokov potrva kym na mne zarobia :lol: ale uz sme dost OT takze vsetko dobre slava a pekny zvysok dna :drink:

titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod martasczech » 09.08.2009 16:31

Předem se omlouvám, jestli jsem to někde přehlédl (myslím v Béďových příspěvcích ohledně přístupů a hodností na novém fóru), ale když se chci podívat do tech. koutku, tak mi to píše "nemáte oprávnění..." :?
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod titanus » 09.08.2009 16:35

je to vsetko o poctu prispevkoch a statusoch...tu zacinas zatial od nuly kym neprebehne presun tvojich statistiky zo stareho fora...dovtedy potrebujes nazbierat prispevky ;) a inak nic tam nie je zatial...to najdolezitejsie bude prekopcene zaciatkom septebra takze sa neboj o nic neprides..ak nieco potrebujes tak treba ist na stare forum...

titanus Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod martasczech » 09.08.2009 16:59

titanus píše:je to vsetko o poctu prispevkoch a statusoch...tu zacinas zatial od nuly kym neprebehne presun tvojich statistiky zo stareho fora...dovtedy potrebujes nazbierat prispevky ;) a inak nic tam nie je zatial...to najdolezitejsie bude prekopcene zaciatkom septebra takze sa neboj o nic neprides..ak nieco potrebujes tak treba ist na stare forum...

Díky, co jsem hledal jsem našel na starém fóru.
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Bindick » 11.08.2009 13:23

Ahoj, trochu mi vadí u nového fóra stálé přihlašování. Na starém jsem se přihlásil a pak systém defacto viděl můj pc a dále jsem se nemusel při každém zapnutí pc přihlašovat. Nyní ano. Jediné co "podrží" mé heslo je spuštěný prohlížeč. V okamžiku jeho zavření se musím i znova přihlásit. Zaškrtnutí Check Buttonu u přihlášení mi tedy nefunguje. OS mám MS W.Vista, nevím zda to s tím souvisí.
Tomáš
Bindick Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 11.08.2009 14:35

Bindick píše:Ahoj, trochu mi vadí u nového fóra stálé přihlašování. Na starém jsem se přihlásil a pak systém defacto viděl můj pc a dále jsem se nemusel při každém zapnutí pc přihlašovat. Nyní ano. Jediné co "podrží" mé heslo je spuštěný prohlížeč. V okamžiku jeho zavření se musím i znova přihlásit. Zaškrtnutí Check Buttonu u přihlášení mi tedy nefunguje. OS mám MS W.Vista, nevím zda to s tím souvisí.
Tomáš

A chodíš i na staré fórum? Pokud ano může se to tlouct.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod slava » 11.08.2009 17:19

Chtěl jsem jen poprosit, trochu(víc)zvýraznit v kalendáři den :help: .Přece jenom my, starší ročníky........ Pěkné nohy a ******a********vidím dobře, ale to datum je takové trochu....hmm....nevýrazné :yes: .
A jak rozumět údajům ve statistice:
celkem členů 422
z toho mužů 99
žen 3 jaksi se nemůžu dopočítat. :help:
slava Muž
Fanda vozů Kia

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sekce fóra / Forum section