titanus píše:@PetrLa
a so statusom sponzora prenesiem prispevky ktore sa netykaju chýb ale vychytavok, zeno nevadi uz si dako zvykam ze stale ripes
Nastala chyba v garáži
Nemáte oprávnění
Pokusili jste se provést operaci 'PŘIDAT'.
Operaci nelze provést, protože oprávnění Vám přidělené Administrátorem fóra na základě Vašeho statusu či členství ve skupině toto neumožňuje.
titanus píše:je to vsetko o poctu prispevkoch a statusoch...tu zacinas zatial od nuly kym neprebehne presun tvojich statistiky zo stareho fora...dovtedy potrebujes nazbierat prispevkya inak nic tam nie je zatial...to najdolezitejsie bude prekopcene zaciatkom septebra takze sa neboj o nic neprides..ak nieco potrebujes tak treba ist na stare forum...
Bindick píše:Ahoj, trochu mi vadí u nového fóra stálé přihlašování. Na starém jsem se přihlásil a pak systém defacto viděl můj pc a dále jsem se nemusel při každém zapnutí pc přihlašovat. Nyní ano. Jediné co "podrží" mé heslo je spuštěný prohlížeč. V okamžiku jeho zavření se musím i znova přihlásit. Zaškrtnutí Check Buttonu u přihlášení mi tedy nefunguje. OS mám MS W.Vista, nevím zda to s tím souvisí.
Tomáš
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé