přehrávání flashdisku

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod Tony » 28.01.2009 13:44

@titanus

mě se baterka na autě vybila a abych ji nabil musel sem ji vypojit a odnest do garáže, tedy se mi rádio resetovalo. Žádný kod to po mě ale nechtělo. Nemám schválně tu možnost aktivovanou, protože sem starý sklerotik :D . Pokud si ji tedy neaktivuješ (v menu radia) tak je neaktivní, tedy nemusíš mít strach baterii vypojit. Jediné co mi pak blblo bylo ESP. Pořád bylo jakože vyplé at sem mačkal tlačítko jak sem chtěl, ale stačilo znovu vypnou motor a pak už se chytlo.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Most » 29.01.2009 00:29

Marek_Km píše:
Blackdeath.P píše:nemuzeme protoze to u flashdisku nefunguje. Jde to jen u CD.

Já od koupi auta používám jen flash, mám pocit, že jsem jednou rw vyzkoušel, ale nenapadlo mě zkusit přeskakovat adresáře tlačítky na volantu. Prý to teda jde. Myslím, že s tím přišel rybko nebo kdo. Jestli je to pravda, tak to teda naštve, že to nejde i při přehrávání z flashky, kterou tu používá tipuju 90 % majitelů auta s USB vstupem.

nn nejde,
rybko pote upresnil ze prehraval z CD a omlouval se za dezinterpretaci, viz zde
Most Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
97000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod okraus » 22.06.2009 06:42

Ingdave píše:Ahoj jak píšete, tak když dám CDéčko do rádia s MP3, tak můžu na volantu skákat mezi adresáři, ale u flashky to jde pouze na rádiu. Ale mám spíše jiný problém a zajímalo by mne, zdali Vám to taky dělá. Poslouchám v autě MP3 z flasky a najednou příjde dopravní hlášení, poprvé se po jeho konci zase začnou přehrávat MP3 z flasky a podruhé mi zamrzne celé rádio a nejde přepnout ani na rádio ani na CDéčko. Musím zastavit, vypnout motor, vytáhnout klíč a pak to zas všechno jede. Dělá Vám to taky?

Doporučuju si v nastevení vypnout dopravní hlášení a nebude ti to tam skákat :grin:
já měl to samé na mazdě 3 a pořád mi tam skákala doprava nebo zpravy... nez jsem to vse vypnul :idea: :wink:
okraus Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Ingdave » 22.06.2009 10:01

okraus píše:Doporučuju si v nastevení vypnout dopravní hlášení a nebude ti to tam skákat :grin:
já měl to samé na mazdě 3 a pořád mi tam skákala doprava nebo zpravy... nez jsem to vse vypnul :idea: :wink:

To je sice pěkné, ale občas se to dopravní hlášení hodí.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Scala (2024)
3700 km @ 6.2 l/100km

Poradie prehravania MP3

Příspěvekod header » 01.06.2010 19:15

Zdravim,
neviete mi niekto povedat, podla coho zoraduje mp3 prehravac v kii skladby v danom priecinku? Mam USB kluc, nemam zapnute Random a aj tak to nehra podla poradia. Subory obsahuju tagy s poradim.

vdaka
header Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Poradie prehravania MP3

Příspěvekod u2964 » 02.06.2010 20:04

Řadí se abecedně podle názvu souboru, MP3 tagy se dotahují až při přehrávání souboru.
u2964 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
800 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod mirec243 » 03.06.2010 08:24

Mne to prehrava podla toho ako ktoru skladbu pridam. Ked mam v priecinku skladby a pridam po par dnoch k nim dalsie tak sa zaradia az za tie, ktore tam uz boli. Ked pridam na kluc cely priecinok, tak v nom hraju piesne abecedne. :D To uz je len veda :lol:
KIA "Kikuš" Cee´d FL 1.4 CVVT 16V 77kw
mirec243 Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
133000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 03.06.2010 08:37

jj to je kvůli systému FAT32 který je na flash diskách. ten to řadí takhle blbě
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod djsulo » 04.06.2010 11:31

da sa s tym nieco urobit? da sa usb naformatovat na iny system?

EDIT: tak som tam skusal dat kluc so systemom FAT a ten ocividne autoradio nepodporuje - media error. takze neda sa to nejako vyriesit? napr. nie je firmware na tieto radia?
Kia cee'd 2010 1,6 CRDi 85kw
djsulo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
17500 km @ 4.3 l/100km

Příspěvekod djsulo » 04.06.2010 12:41

nasiel som riesenie:
http://vegasmusictalk.com/test-video/SOFTWARE%20DIRECTORY/FolderSort.exe

funguje na FAT32, odskusal som a som spokojny :)
Kia cee'd 2010 1,6 CRDi 85kw
djsulo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
17500 km @ 4.3 l/100km

USB

Příspěvekod sharky_svk » 06.08.2010 15:49

Zdravim,

chcem sa spytat ake kapacitne velke USB kluce dokaze system audia spracovat. Mam Kingstone 1GB aj 4GB a v pohode hraju mp3ky, no pri 8GB tej istej znacky mi vypise len ze "Media Error". Vie niekto ci je tam firmwareovo nejak osetrene ze maximalne 4GB USB kluce to dokaze prehravat? Vadny kluc nebude kedze na PC a inych zariadeniach funguje spravne. Vdaka
sharky_svk Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: USB

Příspěvekod titanus » 06.08.2010 16:07

viewtopic.php?p=39836
je to sice v teme VENGA ale vyjadruju sa tam aj clenova com maju ceedov

ja osobne som tam napchal 32GB a bez problemov :yes:

EDIT: zlucene s prislusnou temov

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Elektronika