Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Radio

Příspěvekod Jakub » 20.06.2010 23:17

Někdy se Korejcům divím, proč si kazí pověst rádii Siemens, když mají vlastní 100x lepší a spolehlivější značky, např. LG nebo Samsung.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod martasczech » 21.06.2010 07:23

Tony píše:mě v pondělí příjde navigace s integrovaným rádiem z anglie tak pak vám řeknu jestli ten špatný příjem byl tím nebo je to někde v anténě. mám starého ceeda

Tony už se těším až dáš fotečky, taky uvažuju o výměně.
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Tony » 21.06.2010 09:46

navigaci už v autě mám ale není to ještě úplně hotovo. chybí mi rámeček takže uvidím jestli to nafotím i bez toho nebo až pak
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Ingdave » 21.06.2010 10:04

Tony, taky jsem zvědavý, cos ve svém autíčku vykutil :tongue:
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 21.06.2010 15:21

Ingdave píše:Tony, taky jsem zvědavý, cos ve svém autíčku vykutil :tongue:

vykutil překutil :D ok nafotím a večer to tady nějak hodím
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Ingdave » 21.06.2010 15:58

Už se nemůžu dočkat :tongue:
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod rehmen » 22.06.2010 06:15

Tony píše:navigaci už v autě mám ale není to ještě úplně hotovo. chybí mi rámeček takže uvidím jestli to nafotím i bez toho nebo až pak

Hlavně kvůli těm fotkám nezapomeň napsat to nejdůležitější, a to jak ti to teď hraje ;)
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Tony » 22.06.2010 09:29

tak sem včera něco nafotil ale měl sem jen mobil a protože už bylo trochu tma tak na prd kvalita. tak dneska vezmu foťák + vám to natočím jak to aj hraje a jak vypadá menu atd a hodím tu pak odkaz na např. ulozto atd. ;) jinak je to super! tuner je mnohem lepší. u sebe jsem nikdy neměl evropu2 a teď v poho a dokonce čistě. mapa je igo 8 3D celá evopa + blízký východ atd. česky aktualizace někde únor-březen 2010 takže super. strašně rychle vypočítává trasu a přepočítává když přejedete a co je super tak to půl hodiny neřve otočte se do protisměru :lol: . když zadáváte adresu tak to jemazec jak to valí. jinak bluetooth taky funguje parádně, jen jsem ještě nepřišel na to jak tam mít např. poslední volané čísla atd (má to umět ale návod stojí za ... = největší slabina). na všechno přicházím selským rozumem :D
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod brzda » 22.06.2010 11:20

Bindick píše::( Mně tento víkend radio zradilo. Žádný ovladač na něm nefunguje, kromě zapnutí a vypnutí všechny gombíky mrtvé. Z volantu to jde, tak nevím, zda je to nějak zablokované nebo normálně rozbité. :( T

mám úplně stejný problém
brzda Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Bindick » 22.06.2010 11:23

Podle servisu rozbité. Objednají nové radio a do tří týdnů by mělo přijít. Pak zavolají na výměnu. Tomáš
Bindick Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Tony » 22.06.2010 12:38

Bindick píše:Podle servisu rozbité. Objednají nové radio a do tří týdnů by mělo přijít. Pak zavolají na výměnu. Tomáš

do 3 týdnů... no to mě ...... na moje holý záda :thd:

! "vladislav" píše:
Upravil jsem to. Příště to smažu celé..Je třeba dodržovat určitou kulturu vyjadřování..Děkuji Vladislav..
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Balki » 02.07.2010 08:47

Dobrý chlapci,
nechcem zakladať ďalšiu tému a táto je najbližšie tak dám otázku sem: mám Proceed 2010, zohnal som originál rádionavigáciu, ale bohužiaľ bez káblov, samotný prístroj. Nakoľko v Kia servisoch bez VIN čísla nejdú s prepáčením ani na záchod, tak mi neboli schopný zohnať potrebné káble, nakoľko klasické rádio a rádionavigácia majú kompletne iné pripájacie konektory, dokonca aj anténny. Zohnal som si na nete takmer všetko až na pripojenie USB, to mám momentálne nefunkčné. Moja otázka: viete mi pomôcť s číslom dielu ( originálneho ) USB konektoru-zásuvky aj s káblom na pripojenie do rádionavigácie, alebo riešili ste už niekto podobný problém, ak áno ako ste to poriešili? Nerád by som tam dopájal niečo iné, externé a vŕtal do panelu, najradšej by som to poriešil originál dielom. Chcel som pozrieť aj do sekcie "Manuály/Schémy", ale keďže som tu taký novší člen, nemám tam prístup zatiaľ, a vypisovať kde kade príspevky-blbosti len aby som splnil limity nie je moja priorita. Dík vopred za pomoc.
Balki Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Soul (2009)
12500 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod rehmen » 02.07.2010 18:19

Balki píše:Dobrý chlapci,
Chcel som pozrieť aj do sekcie "Manuály/Schémy", ale keďže som tu taký novší člen, nemám tam prístup zatiaľ, a vypisovať kde kade príspevky-blbosti len aby som splnil limity nie je moja priorita. Dík vopred za pomoc.

Offtopic :
sice moje zpráva bude offtopic, ale neodpustím si: Toto omezení mi přijde dosti nelogické - kdo jiný než nováčci potřebují nejvíce sekci manuály a schémata? Kdyby raději bylo omezení jen na různé slevy a třeba tipy na levné obchody, tak bych to chápal....ale tohle mi hlava nebere :?

Edit Beda: doporucuji si precist toto tema viewtopic.php?f=178&t=297 a pak se zamyslet, proc tomu asi tak je :idea:
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod rtan » 09.07.2010 08:51

Tak také trošku mých postřehů.
Mám v Ceedu pořád starý originál. Musím to snad zaklepat, asi to není pondělní ani páteční model, vše výše popsané mi funguje.
Má jenom jednu nectnost : po zapnutí někdy (ne zcela pravidelně) nenajede na poslední navolenou stanici a začne vyhledávat. Po cca 20 vteřinách si uvědomí, že by mělo hrát na předvolené stanici a samo začne. Pomůže tomu stisk tlačítka rychlé volby, pak se zapne okamžitě. Nekdy mne to ale pěkně "zlobí". Máte někdo zkušenosti s tímto dolaďováním?
rtan Muž
Uživatel fóra

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1)

Kia cee'd SW (2008)
125000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 09.07.2010 10:42

rtan píše:Tak také trošku mých postřehů.
Mám v Ceedu pořád starý originál. Musím to snad zaklepat, asi to není pondělní ani páteční model, vše výše popsané mi funguje.
Má jenom jednu nectnost : po zapnutí někdy (ne zcela pravidelně) nenajede na poslední navolenou stanici a začne vyhledávat. Po cca 20 vteřinách si uvědomí, že by mělo hrát na předvolené stanici a samo začne. Pomůže tomu stisk tlačítka rychlé volby, pak se zapne okamžitě. Nekdy mne to ale pěkně "zlobí". Máte někdo zkušenosti s tímto dolaďováním?

Me se tohle take stava vsiml jsem si to u North Music, zapnu radio a dlouho je ticho a po chvilce se stanice zapne. V pondeli jedu na reklamaci spojkoveho loziska tak tam tento problem prednesu a uvidime co se s tim da delat.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika