Automatické zamykání dvěří

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Automatické zamykání dvěří

Příspěvekod rehmen » 05.10.2010 22:14

ferdam píše:
rehmen píše:
souk69 píše: :yes: Četl jsem to celý skoro a tady zrovna píše že ho to sr.lo a že si to nechal zrušit .A například FORMIS si to nechal zrušit proto že se bál o kliku. :roll:

No mě to taky občas dost na* - když doma zajíždím, tak nevypnu motor, vylezu z auta, odemknu vrata, zajedu a vytáhnu klíček ze zaplování. A když si nevzpomenu, že musím zmáčnout tlačítko, tak vylezu a nedostanu se do kufru. No a jelikož nemám dálkově ovládaný centrál, tak musím znovu k předním dveřím a odemknout auto....a to mě nebaví a nevím, proč bych na to měl pořád myslet. :x

Já mám model 2009 - pokud někdo otevře před vytažením klíčku, tak po vytažení ostatní dveře zůstávají zamčené, zamykání při 40. Takže se mi běžně stává, že jdu vytáhnout kluka ze sedačky, obejdu auto a ono zamknuto :-) Ale co se týká kufru, tak pokud zastavím a nechám třeba běžet motor a otevřu si u řidiče, že jdu do kufru, tak ten je odemčený. To samé, pokud někdo otevřel dveře dřív než jsem vytáhl klíček, tak některé dveře zamčené, ale kufr odemčený. Myslel jsem, že se automaticky odemkne, když otevřu dveře, ale teď mne napadá, jestli se vůbec zamyká. Budu muset odzkoušet. Jak to máte s kufrem vy?

Tak toto je snad nejhorší varianta - zkusil bych, jestli po zastavení může někdo otevřít kufr před otevřením dveří řidiče. Porotže kufr je jedna z hlavních částí, která by měla být zavřená jako pojistka před zlodšji na semaforech.

Mě se kufr zamyká.
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod souk69 » 09.10.2010 13:29

:kia: Zkusil jsem : při překročení cca 40 km/hod se automaticky zamknou všechny dveře včetně kufru. Pokud po zastavení auta se před vypnutím motoru otevřou zevnitř jakékoli dveře / 2x zatáhnout za kličku / tak se odemkne i kufr ale ostatní dveře zůstanou uzamčené. Po rozjetí se kufr i dveře opět zamknou. Jinak vše se odemkne buď po vytažení klíčku ze zapalování/ napřed by bylo dobré zastavit :lol: /po zmáčnutí tlačítka na přístrojovce nebo také na dálkovém ovladači. :yes:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ferdam » 19.10.2010 22:39

Konečně jsem vyzkoušel, mám to stejně. Kufr je po zastavení zamčený dokud někdo neotevře dveře, pak se automaticky odemkne...
ferdam Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
20000 km @ 7.1 l/100km

Předchozí

Zpět na Elektronika