Máte někdo zkušenost s datovým tokem z flashky? Jestli použít 128 MB či 190 nebo více? Auto ještě nemám, ale flashku už ano a rád bych měl písníčky připravené až si půjdu pro ceeda.
Díky Petr
DavidB píše:A já jdu zítra na výměnu rádia, už se těším jak blecha. :-)
Blackdeath.P píše:@DavidB
Stalo se mi to taky http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=221&postdays=0&postorder=asc&start=300
Zatím se mi to stalo když jsem měl mobil v té přihrádce u 12V zásuvky od té doby vozím mobil na místě v přihrádce napití a musím zaklepat = zatím vše funguje
greenca píše:s příjmem signálu jsem to vyřešil takto
http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Za1.1&odvetvi=auto.aant a mám klid
Rechercheur píše:Pánové, možná je mezi námi ajťák, kterého něco napadne. Od začátku řeším problém s flashkou, podobný, jako ty, které už zde byly popsány. Někdy s rádiem komunikuje, někdy ne. V poslední době vývoj pokročil. a to tak, že nejdříve mně flashka v PC řekla že je chráněná proti přepisu, a potom přestala komunikovat úplně. S rádiem i s PC. Oba přístroje vezmou na vědomí, že se připojil jakýsi USB disk a dost. V autě chvíli svítí reading a tím veškerá snaha skončí a pokud chci udělat jakoukoli operaci v PC, systém mě požádá o vložení disku. Takže je po ní a já teď dumám, může-li či nemůže-li za to rádio. Flashka je A data 4GB. Vlastně byla
DavidB píše:No, tak, já provedl za posledních 14 dnů řadu testů vyměněného rádia a výsledek je prostý.
Rádio s USB diskem a MP3 funguje naprosto korektně, dokud se k USB disku nepřiblíži mobil. Při jakékoliv komunikaci se sítí (příchozí hovor, sms nebo obyčejné vyhledevávání sítě) se přehrávání z USB přeruší a celý mechanismus až do vypnutí motoru v rádiu zasekne, pakliže je mobil blíže jak 10-15cm (typicky deska u USB portu nebo přihrádka nad ním, obě s antiskluzovým povrchem, tj. evidetně k odkládání mj. mobilu dělané)
Jen mi naprosto nejde do hlavy, proč takovou informaci už dávnonepředala do servisů potažmo nekomunikovala nějakým technickým newsletterem a proč už dávno nedala do příručky...
![]()
Krom toho mám za to, že soudruzi v Siemensu by šupem měli dovalit nový firmware pro rádia (nebo zase vyměnit všechna rádia), aby se z té trochy naindukovaného napětí na USB portu přestala ta rádia laskavě hroutit...
MartinP píše:Tak já mám stejný problem s flachkou, dnes jsem ji poprvé vyzkoušel a z ničeho nic přestala fungovat a nešlo ani rádio po přepnutí. Po vyndání a znovu zapojení šla, ale jenom chvilku, je ale pravda, že jsem u ni měl mobil. Tak ráno jak pojedu do práce vyzkouším to znovu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé