Syr píše:jj .. presne .. mavli rukou nad licovanim karoserie a dveri ...
ferino píše:Syr píše:jj .. presne .. mavli rukou nad licovanim karoserie a dveri ...
to chces povedat ze v servise nemali ani snahu to "dolicovat"? snad nie?
Syr píše:
Hovoril som iba s prijimacim servisnym technikom ... ked som konzultoval aj dalsie nedostatky - napriklad aj zle stierace ... ale konkretne nad tymi dverami - jedna strana skoro licuje a druha je ujeta smerom dole ... mi bolo povedane ze to je normalne u tohto vyrobcu... a ze s tym nic nebudu robim .. presne ako som napisal uzatvoril to slovami "to je kia" .. aj ked som sa ako blb pytal ze ci nedochadza k skrucaniu tych dveri a ich trvalej deformacii ...
Jednoducho som to potom uz s nim neriesil ... kedze aj na tie blbe stierace mi bolo povedane ze musim to dat do dielni a potom sa na to pozru .. ze to moze byt aj zle cele rameno stieraca ... a ja teraz nedokazem byt bez auta ...
Okrem toho pre info to bolo u MotorCar - lamacska cesta ... tam to maju vsetko spojene s mercedesom ... je mi uplne jasne ze ked to budem riesit tak si zajdem az na panonsku do Motorcaru ... tam maju samostatnu predajnu aj servis iba pre kiu ... snad tam bude aj lepsi pristupa aspon sa s tym pokusia daco robit ....
vladislav píše:Tak tohle mi připadá hodně přitažené za vlasy jak se říká..to auto jsem kupoval taky kvůli dlouhé záruce a nemíním to řešit koupí destiček nebo kotoučů jiné značky....at se páni konstruktéřisnaží....pokud bych měl po záruce je to věc jiná..je jen zapotřebí ,aby ten komu to vadí navštívil servis a nechal si taky na tu reklamaci napsat potvrzení....pokud si budem stěžovat jen tady a psát tu jen silné slova tím se nic nevyřeší..
![]()
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Madbugie