no tak som bol na servisnej vymena oleja filtra peloveho filtra podlozka pod vypuštaci srob robota celkova cena 237 eur.dve hodiny roboty. sedacku sme dohodli vymenit ked budem mat cas a pukanie zahadne prestalo v tej chvili ked som tam bol zatial je ticho.zacalo mi v mrazoch vrzgat lave predne koleso ked prejdem nejaku jamu ale ked je teplo tiez nic nevrzga.mne je divne ze to robi len to jedno koleso uvidime.vzduchovy filter sa nemenil neviem poakej dobe ho menia nevie niekto? buduci rok vraj budu aj brzdovu menit uvidime.ale vsimol som si ze prave zadne koleso po 1000 km po servisnej zacalo vydavat taky šuchavy zvuk pri brzdeni pri pomalej jazde alebo pri brzdeni pri cuvani.ani to predtym nerobilo.ako ked auto dlho stoji a je hrdzavy kotuč nieco take. mimochodom sedel som v novej kii sportage novy model je krasna skoda ze aj tieto uz neurobili aj z vnutra take pekneNole píše:takže skoro nové
no uvidíme, na čo prídu páni odborníci v autorizovanom servise a ako sa k tomu postavia
auto je v záruke, takže ak všetko prebehne v tomto duchu , tak nie je čo riešiť
jednoducho sa stane, to je jedno o akú značku auta sa jedná, ide o to, čo potom, pri probléme a claimoch...
daj vedieť
čo sa týka kontrolky dohustenia, tak dohusti a problém vyriešený, normálna bežná vec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé