pukanie v riadeni

Trápí Vás něco na voze?

pukanie v riadeni

Příspěvekod ramazoti » 22.12.2015 09:21

zdravim vsetkych :SK: :CZ: a ostatnych blaznov co podlahli krasnej :kia: sportage :D mam problem niekde v riadeni pri trhanom pohybe volantom asi po 3cm proste ako ked skusas volu volantu len jemne mi puka niekde dole pri nohach je to taky zvuk ako ked mate vylagrovane riadenie na starej skoda 120 :twisted: robi to do oboch stran rovnako.pride mi to ako keby sa tam niekde nejaka tycka lepila na gumu a pri kazdom pohybe sa posunie a to robi ten zvuk.je to novy sportage ma 30tisic na nemeckych cestach :(.ma niekto skusenost? aby mi to niekde len nenatreli vazelinov v servise. este mam dotaz na soferovej sedacke mam na jednom mieste pod zadkom taku vlnku na latke ako keby tam bolo viacej latky ako treba neobtiahne to sedadlo poriadne ma to cenu reklamovat ci mi povedia ze som sa moc mrvil a tym sa to natiahlo :lol: . ps.prajem vsetkym krasne vianoce a stastny novy rok :drink: ;)
ramazoti Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: pukanie v riadeni

Příspěvekod casco » 22.12.2015 12:00

Tu chybu latky reklamuj.... s tym riadenime neviem :(
Sportage 3 , 1.7CRDi EX , dvojtónova truuuba, HID, americke zadne svetla, Androidove radio
casco Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2014)
1100 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod KIASTORM » 22.12.2015 14:47

Mne vymienali riadenie kvoli pukaniu. Ale ci je to ten isty problem len servis bude vediet.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolove svetla+Turbo GDI maska :-)+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Sportage III (2011)
82000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod Nole » 22.12.2015 15:33

jednoznačne reklamuj obidve príčiny, hlavne to riadenie
Kia ceed II 1,4 Silver
Nole Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod M@jkl » 26.12.2015 22:57

Dostaneš nove kompletní řízení
M@jkl Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Sportage III (2014)
20800 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod ramazoti » 02.01.2016 14:11

:cry: myslis? nebude to len nejaka povolena manzeta a ta tam niekde lieta na nejakom tiahle ked pomykam volantom? lebo taky nejaky zvuk to ma ako ked nejaka gumicka preskakuje na suchom povrchu tiahla. a aby toho nebolo malo tak lave koleso asi tlmic tak divne zaskripe ked idem cez nejaku jamu ako taka stara struna.taksom zvedavy co povedia v servise. a dnes este aj kontrola tlaku pneu ked primrzlo fakt mam pocit ze to ta kia moc nedomyslela pri tomto aute
ramazoti Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Nole » 02.01.2016 22:49

koľko máš na tom vlastne najazdené km?
Kia ceed II 1,4 Silver
Nole Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ramazoti » 02.01.2016 23:34

29tisic to ma a tych 26 bolo jazdene len nemecke dialnice zbytok na sk.a to normalne setrne ziadny offroad :!:
ramazoti Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Nole » 03.01.2016 13:55

takže skoro nové
no uvidíme, na čo prídu páni odborníci v autorizovanom servise a ako sa k tomu postavia
auto je v záruke, takže ak všetko prebehne v tomto duchu , tak nie je čo riešiť
jednoducho sa stane, to je jedno o akú značku auta sa jedná, ide o to, čo potom, pri probléme a claimoch...
daj vedieť
čo sa týka kontrolky dohustenia, tak dohusti a problém vyriešený, normálna bežná vec
Kia ceed II 1,4 Silver
Nole Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Bydlo » 05.01.2016 16:59

Měl jsem podobný problém,kdy mi křupalo v řízení při točení volantem, servis to vyřešil kompletní výměnou řízení a bylo po problému :-)
Bydlo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. místo (1)

Kia Sportage III (2013)
22000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod ramazoti » 12.01.2016 11:29

Nole píše:takže skoro nové
no uvidíme, na čo prídu páni odborníci v autorizovanom servise a ako sa k tomu postavia
auto je v záruke, takže ak všetko prebehne v tomto duchu , tak nie je čo riešiť
jednoducho sa stane, to je jedno o akú značku auta sa jedná, ide o to, čo potom, pri probléme a claimoch...
daj vedieť
čo sa týka kontrolky dohustenia, tak dohusti a problém vyriešený, normálna bežná vec
no tak som bol na servisnej vymena oleja filtra peloveho filtra podlozka pod vypuštaci srob robota celkova cena 237 eur.dve hodiny roboty. sedacku sme dohodli vymenit ked budem mat cas a pukanie zahadne prestalo v tej chvili ked som tam bol zatial je ticho.zacalo mi v mrazoch vrzgat lave predne koleso ked prejdem nejaku jamu ale ked je teplo tiez nic nevrzga.mne je divne ze to robi len to jedno koleso uvidime.vzduchovy filter sa nemenil neviem poakej dobe ho menia nevie niekto? buduci rok vraj budu aj brzdovu menit uvidime.ale vsimol som si ze prave zadne koleso po 1000 km po servisnej zacalo vydavat taky šuchavy zvuk pri brzdeni pri pomalej jazde alebo pri brzdeni pri cuvani.ani to predtym nerobilo.ako ked auto dlho stoji a je hrdzavy kotuč nieco take. mimochodom sedel som v novej kii sportage novy model je krasna skoda ze aj tieto uz neurobili aj z vnutra take pekne :( uvidime aka bude ich cena.svetla interier :thu: nadhera.
ramazoti Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Nole » 12.01.2016 15:36

no, ono keď je auto zamrznuté, vrzga kde čo :)
ten šuchot od brzdy: robili ti kontrolu brzd, teda prečistili ti ich?
v protokole by o tom mala byť zmienka
Kia ceed II 1,4 Silver
Nole Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod ramazoti » 13.01.2016 01:53

nie nerobili to suchanie zacalo az ked som presiel 1200km do nemecka .viem ze vrzga kde co ale prečo vzdy len to predny lavy tlmič alebo struna.nepoviem keby vrzgali obe strany ale mne iba jedna.teraz je ticho.uvidim snad nieco porobia ked pridem nechcem opravu typu namazeme problem odstraneny.ak je chyteny tlmic nech ich vymenia.zatial vsetky reklamacie prebehli bez problemov uvidime co sa este objavi.fakt si neviem predstavit co by sa stalo keby jazdim niekde na chatu v horach ako by to auto dopadlo :D to uz asi na koni by som siel potichsie .jazdim fakt len nemecke cesty a dialnice a uz to robi toto keby som len na nasich rozbitych cestach tak po 30tisic km mi asi daju nove auto :lol:
ramazoti Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Nole » 13.01.2016 09:45

podľa mňa tie brzdy mali prečistiť, aj keď to nie je stanovené, dobrý servis to urobí
nové brzdy sa najviac opotrebujú v úvodzovkách pri prvých 1000 km prevádzky vozidla, kým si sadnú
ten sajrajt vie narobiť niekedy nepeknú galibu
to ostatné samozrejme reklamuj, iné ti ani neostáva, keďže máš auto v záruke a nemôžeš do ničoho ani šáhnout
Kia ceed II 1,4 Silver
Nole Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod jksajdl » 13.01.2016 22:53

Štrýchání brzd znamená nejspíše sjeté destičky. Říkal mi v servisu, že mají na posledních pár milimetrech kus plechu, aby ses ozval, že je něco v nepořádku... Je to taková náhrada za kontrolku, kterou má třeba Škoda... :D :lol: ;)
jksajdl Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
115000 km @ 7.53 l/100km

Další

Zpět na Závady