2din autoradio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: 2din autoradio

Příspěvekod slaavin » 03.05.2010 08:47

Zatím nikdo, kdo si to nechal poslat nic neplatil :thu:
slaavin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Tony » 03.05.2010 09:16

chlapi já to myslím smrtelně vážně že bych do toho šel! ale spíše do toho novějšího modelu za těch 8tisíc a o dopravu by jsme se podělili. mám sice ceeda ale protože tam je cerato a ceed se v USA neprodává tak by to mělo asi jít ne? kdo by do toho se mnou šel?????
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod gazpetr » 03.05.2010 09:31

Ještě jedna otázečka. Jak je na tom toto rádio s češtinou - menu, hlas v navigaci atd. :kia:
gazpetr Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slaavin » 03.05.2010 11:09

Tony já do toho půjdu určitě :yes: Když se podělíme o poštovné- tak každej ušetříme.. ale jak se teď dívám, tak za 2 kusy už chtěli poštovné 186.79 USD. Takže to velice žádná sleva není :x

Čeština v tom rádiu není- česká navigace taky ne a česky to ani nemluví... to si potom stáhneš z internetu tady v ČR.
slaavin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Tony » 03.05.2010 11:36

no češtinu by si člověk měl stáhnout tady u nás. jen např. rádio a telefon asi nebude česky (jako ovládání) ale to nemáme ani teď ne? jinak TPCM nebo jak se to jmenuje to asi nemá co? sice sem to na naší staré přenosce nikdy nevyužil (nechtělo se mi lepit další anténku) ale pry je to dobré. plus já sem si chtěl koupit žraločí ploutev místo té anteny co máme ted. myslíte že půjde z té navigace vyvést anténa až k ni? ta ploutev má totiž jak FM anténu tak GPS anténu integrovanou.

@slaavin

a ty máš jaké auto? jinak s tím poštovným, někdo tu psal že je to někde i za 30 USD a to už ide i kdyby to bylo 2x. jinak jaky typ by jsi bral ty? ony vypadají obě docela dobře (za ty prachy super) ale raději bych brál tu novější. připadalo mi že má lepší grafiku menu atd. a ty jsi už něco takhle kupoval? hodila by se mi rada.

@slaavin
EDIT:
tak sem se díval že myslíš asi tu T8923G že? to je ten novější model. já nevím jaké máš to auto ale ceedy mají ovládaní na volantu a rád bych ho nechal funkční...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod slaavin » 03.05.2010 11:43

Já mám Kiu Sportage 2005. Taky bych si koupil jedině ten nový model (T8923G)- už kvůli tomu operačnímu systému, kvuli té virtuální paměti, i ten obraz v obraze je dobrej- sleduješ DVD a u toho ti ještě jede navigace.
Na stránkách http://www.tradesolution.hk stojí to rádio 335 dolarů- ale poštovné je 110 dolarů za jedno, nebo 186 za dvě rádia. Ten stejný prodejce prodává i na ebay.cz ( http://viewitem.eim.ebay.cz/T8923_Car_D ... 00794/item ) tam rádio stojí 439 dolarů + poštovné 30 dolarů. Jinak zatím jsem ještě nic nekupoval přes ten PayPal, ale během týdne to nastuduju a zjistím od přátel, co mají zkušenosti...

U nás podobné rádio prodává http://www.auknet.cz ( http://auknet.cz/p8393-autoradio-dvd-gp ... 334gb.html ) ... ale za víc peněz a bez takové výbavy...
slaavin Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Tony » 03.05.2010 12:08

no tak se poptej a pak dej určitě vědět. protože jdu do toho! 8-)
já sem psal na kia-motors na facebooku jestli sedí konektivita na ceeda + jetli budou fungovat tlačítka tak jsem zvědavý na odpověď. ono víš jak těch 12tisíc je sice více ale v případě problému (že by nefungovalo nebo bylo u mě nekompatibilní) tak ho můžu (snad) vrátit. což u tamtoho nejde...
jinak co mu chybíoproti tamtomu? má myslím menší uhlopříčku o 0,7´´ a ten starší systém jinak by měla být ok. už tam jsou ale mapy + mluví česky což usnadňuje práci.
a propo jaký je rozdíl mezi tím novým a tím starým systémem?
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod PetrCBR » 03.05.2010 12:15

Kupovat pres PayPal neni zadny problem. Staci si tam zaregistrovat platebni kartu nebo bankovni ucet (karta je lepsi) a pote uz jen nakupovat. Karta samozrejme musi mit povolene nakupy pres internet, ale to se da jednoduse zaridit v bance.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Tony » 03.05.2010 12:53

jo já vím že to není problém. taky mám i tu virtuální kreditku na nákupy na netu ale mě jde o to že nevím jestli to pojede na ceeedovi...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod PetrCBR » 03.05.2010 13:13

Tak se zeptej primo toho prodejce ... ten by mel vedet nejlip.

EDIT: v pripade ze nevladnes anglictinou jsem uz prodejci napsal dotaz, takze dam vedet hned jak mi prijde odpoved (pokud nejaka prijde)
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Tony » 03.05.2010 14:25

@PetrCBR

anglinu zvládám :D ale dík za ušetření času. ono já myslím že on taky nebude vědět... ceed se u nich neprodává. psal sem kii czech tak uvidíme odpověď
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod PetrCBR » 03.05.2010 16:02

On je z ciny, tak se tam mozna prodava (ale nevim jiste).
Kazdopadne odepsal, ze to je kompatibilni s ceedem. Napsal to tedy docela strucne "yes it is".
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Příspěvekod PetrCBR » 03.05.2010 16:47

Jinak ja mam dobre zkusenosti s nakupem z DealExtreme.com (taky z HK). Maji obrovskou vyhodu v tom, ze zasilaji celosvetove zdarma!

Moje prvni objednavka dopadla docela silene, ale ne kvuli nim ... kvuli ceske poste!
Loni jsem si objednal 3x bezdratovy ovladac pro Wii (+ nunchuck). Balik odeslali a pozdeji po urgencich u CP jsem se dozvedel, ze byl ulozeny u nas na poste a po nejake dobe odeslan zpet do HK !
CP se vubec neobtezovala mi balik dorucit ani dat oznameni, ze ho u nich mam ulozeny.
Popsal jsem situaci na supportu DX a oni mi zbozi poslali znova, ale tentokrat jen jeden kus (mel jsem objednane 3ks). Opet jsem psal na support, ze mi toho poslali min a podlozil jsem to fotkama baliku. Hned druhy den rano jsem mel v mailu omluvu s tim, ze mi co nejdrive poslou zbytek, takze vse se vyresilo k me spokojenosti.

Ted uz ke me od nich leti dalsi zbozi v podobe PC receiveru pro bezdratovy XBox gamepad.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Příspěvekod Tony » 03.05.2010 17:10

tak pokud se dá věřit tomuto obchodu: http://www.autoradiadvd.cz/?p=productsM ... -Bluetooth tak je to aj na ceed :-) teda ale tu cenu si slušně zaokrouhlili že? :shock:
jinak na youtube je např. https://www.youtube.com/watch?v=q7BzPI3GRt8 nebo https://www.youtube.com/watch?v=E1hVvRvzfnc
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 03.05.2010 17:19

Tony píše:tak pokud se dá věřit tomuto obchodu: http://www.autoradiadvd.cz/?p=productsM ... -Bluetooth tak je to aj na ceed :-) teda ale tu cenu si slušně zaokrouhlili že? :shock:
jinak na youtube je např. https://www.youtube.com/watch?v=q7BzPI3GRt8 nebo https://www.youtube.com/watch?v=E1hVvRvzfnc

¨Nějak jsem tam marně hledal mapu naší republiky a menu v naší řeči... :D Co by,ale člověk chtěl za ty peníze.. 8-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika