Kolegové,
opravdu mi nechtěl tempomat zapnout (nahoru, dolu, držení, cancel atd), ale až jsem Sportovečku provětral na dálnici tak zapnul. A věřte, že manuál a obsluhu znám....
Prostě počítač čekal co předvedu

A od té doby funguje na 1*....
Zkušenosti po pár km (užíval jsem si doteď Magentis s podobnými vychytávkami jako Sportovačka):
Trošku hranatější a myslím, že obyčejnější plasty uvnitř a občas i hrany vně auta - podběhy (prostě SUV), tak krásné SUV mohlo být možná v některých detailech ještě krásnější,
pomalejší akcelerace mezi 4-6rychlostí (třeba se rozjede, pokud ne, chip to jistí),
zvuky (průvanové) z předního skla při vyšších dálničních rychlostech (už jsem to u Magentisu bohužel zažil),
vyšší spotřeba proti tabulkám (ale to neřeším mám přece SUV),
automat světla, automat stěrače, oznamování tepoty pod °5 OK,
dosvicování na cestu a svícení k autu OK,
nesedí mi pravý horní roh kapoty motoru (u skla) proti blatníku (0,5cm) (tak to na servisu nechám odstranit),
super je velký prostor pro (blbosti) u plnohodnotné rezervy, nakonec je zavazadlový prostor veliký
a moc chválím sklopná zrcátka (jen mohly být sklopá na klíček).
Ještě připomínka k dálovým světlům (mám potkávací xenony) - díky Vladislave za tip, ale pokusím se najít jasnější, protože mám asi lepší barvocit a nezdají se mi stejné NightBreaker s xenony (třeba pohledám vhodnější, třeba SUP WHITE), ale vyzkouším uvidím.
To jsou blbosti říkáte a já to říkám taky... jsem totiž v souhrnu moc spokojený s provedením a pohodlnou jízdou ve Sportovečce.