Jen mám pocit, že mám špatně zapojeno rádio

-----------------------------------------------
KIA SPORTAGE 2.0 CVVTi Comfort

Winston CZ píše:nezvyšuje se hlasitost při zvýšení rychlosti a občas mi nefunguje Bluetooth, sice se spoji s telefonem, ale nemám signál :-( a když ho vypnu a zapnu tak je to ok, což si myslím je divné, tak buď je to špatně zapojené anebo špatný kus
greenca píše:ohledně rychlosti asi nebudeš mít připojený drát snímače rychlosti do radia a co se týče bluetooth,tak bych viděl spíše problém v radiu.V každém případě to reklamuj u svého prodejce.
Penax píše:2. bluetooth - kdyz uz se KIA vyrabi v Ziline, tak alespon na me pani mohla mluvit po slovensky (zatim se mi nepodarilo vytocit hlasove ani jedno cislo, jeste zkusim Švédštinu)
laban píše:Taky mi nejde moc do hlavy, když auto se vyrábí v SK ( což není úplně podstatné ), ale dle mého je důležitý faktor, že to auto je určeno i pro CZ & SK trh, tak by snad měl mít i možnost volby jazyka pro danou zemi, kde se prodává. Evidentně toto nikoho neobtěžuje. Tím nemám na mysli majitelé aut, ale obchoďáky, nějaký marketing, nebo kdo má tohle vlastně na starost....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé