zikminka píše:Tak to je zvláštní.... nám takhle podobně začali brzdy... když jsem stála, bylo slyšet pískání.... a pak už i za jízdy a pak začala svítit kontrolka, to už jsme naštěstí byla objednaná do servisu a pak mi zjistili brzdový destičky :-( slušně ojetý
Ondrej29 píše:zikminka píše:Tak to je zvláštní.... nám takhle podobně začali brzdy... když jsem stála, bylo slyšet pískání.... a pak už i za jízdy a pak začala svítit kontrolka, to už jsme naštěstí byla objednaná do servisu a pak mi zjistili brzdový destičky :-( slušně ojetý
MOzno som sa len splasil .... Vcera tak ako to znenazdania zacalo aj to prestalo. Rozmyslam cit o nemohlo byt tym ze prsalo, ci som nepresiel niekde po mlake a ci z tej vody nezacalo nieco piskat.... Uvidime, budem sledovat
zikminka píše:Tak to je zvláštní.... nám takhle podobně začali brzdy... když jsem stála, bylo slyšet pískání.... a pak už i za jízdy a pak začala svítit kontrolka, to už jsme naštěstí byla objednaná do servisu a pak mi zjistili brzdový destičky :-( slušně ojetý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé