Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Na ceed-shopu už na to čekám měsíc, napsal jsem i emaily různé servery včetně nosice-stresni.cz a dostal jsem odpovědi , že do týdne by měli nosiče mít ,ale zatím už měsíc nic . Blíží se zima a asi budu muset vycálovat těch 5 tisíc
Jěště jsem pátral a odepsali mi z levnenosice.cz http://www.levnenosice.cz/stresni-nosic ... rYear=2012 Nejsem si tak úplnějistý že jsou to ty správné .Hledal jsem na stránkách italského výrobce LaPrealpina nějaké větší podrobnosti a nic jsem tam nenašel.
kontaktoval jsem mailem či telefonicky snad všechny prodejce v ČR a zjistil jsem , že příčníky nikde jinde neseženu .Nejbližší termín někdy koncem února mi potvrdili u THULE .Tak jsem nakonec taky podlehl tlaku a zakoupil u autorizovaného prodejce příčníky za 5140,+Kč .