Karensky píše:Karensky píše:Eibach? Sportovní? tzn lehce snížený podvozek ve výsledku? Nebo klasika? Zkus se trochu rozepsat:-) protože co jsem se tak doptal Kia ceed a H i30 jsou ty zadní pružiny průser a cca do roka si sednou prakticky u každého auta....A vážně se mi nechce co rok hádat se servisem at mi vymění pružiny.....už teď když to mají dělat podruhé začíná cosi brblat o vlastnosti a ne vadě. a až slova o soudním znalci a případném řešení sporu jinak jim nahodí vrásku a začínají měnit názor....
NO takže po dopisování s dealerem, zastoupením atd je výsledek ten, že mi vymění pružiny i tlumiče za jiné. A to v specifikaci pro ruský trh snadtakže jsem zvědavý celkem...ale počkám si, protože pružiny mají, ale na tlumiče se snad bude čekat snad až do nového roku
Tohle vážně nevymyslíš......
Takže minulý týden proběhla výměna. Mám vzadu jiné tlumiče i pružiny. Rozdíl je viditelný při prázdném i naloženém autě. Nezkoušel jsem ještě plné zatížení, ale je to výrazně lepší minimálně opticky. Ještě chci otestovat na dálnici a taky pořádně zatížené, ale snad se tlak na dealera a zastoupení vyplatil. Podotýkám vše provedeno na záruku....respektive dle dealera jde o goodwill, ale to je jedno, šlo to na jejich účet:-)