Ahojte poprosil by som radu ak by niekto vedel pomocť.
od motorového priestoru (skor od prevodovky) mi pri 2000-2100 otáčkach prichádza hukot a zatrasenie , a ja neviem identifikovat ci to je prevodovka alebo rozvodovka 
https://uloz.to/file/yi5tg0nL3lBT/video-166067909-waw2-mp4#!ZJWuZwR2AJL5Lmt2ZGqwMwplLzR1BIEPoQAvqJf2oxWIqGqvZj==
nedávno bol menený olej v pevodovke, poloosy a kardan
može to byť nejake ložisko v rozvodovke alebo skor ide do amen prevodovka ?

Ja uz od koupy manzelky Santa Fe resim cvaknuti pri vyslapavani spojky a zaberu motoru, ale nedoresil jsem, uz mne to stalo spojku + 2-hmotu, 3 poloosy na moje pokusy a proste nic, zvuk je tam stale, mozna i uz casteji. Uz to tak jezdi nekolik let, tak uz jsem se na to proste vyprdl
 Ja uz od koupy manzelky Santa Fe resim cvaknuti pri vyslapavani spojky a zaberu motoru, ale nedoresil jsem, uz mne to stalo spojku + 2-hmotu, 3 poloosy na moje pokusy a proste nic, zvuk je tam stale, mozna i uz casteji. Uz to tak jezdi nekolik let, tak uz jsem se na to proste vyprdl   i kdyz jsem osoba, ktera sleduje kazde vzrnuti auta a hned to resi, tak tady uz jsem to vzdal.
 i kdyz jsem osoba, ktera sleduje kazde vzrnuti auta a hned to resi, tak tady uz jsem to vzdal.