Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Shell V-Power Diesel

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Shell V-Power Diesel

Příspěvekod nocnik511 » 20.12.2007 01:32

důkladně si to pročtěte klucí CRĎácí :evil: ....je to z Auto Dieslu č.8, str.127...snike to potvrdí ;) , jestli už na tu stránku došel :)

Obrázek

:D doporučuju si zajet pro neškubací naftu s větším cetanovým číslem někam na západ.... :lol: dělám si prdelky :lol: samozřejmě....je to vážná :evil: věc s tím škubáním....já jen, kdyby vám někteří :kia: odborníci zaséjc tvrdili, že to je tou naftou :wink:, pak by musely zákonitě škubat fšecky ceédíci (tankující shell v-power diesel) na východ od západu :idea:
:kia: picanto 1.1 CRDi VGT LX+
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 20.12.2007 08:10

Hezky jsem si početl.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 20.12.2007 09:26

Hezky clanek... moooooc hezky clanek. Takze je to vlastne bezna aditivovana nafta, jen trochu vic ohlidana.... :no: :idea:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 20.12.2007 09:52

¨Je hezký že mnozí jezdí tankovat k SHELLu u nás na pumpě je nafta taky a za podstatně nižší peníz, ale to nikomu nic neřekne, koruna sem tři koruny nahoru. Já se jen vždy směju když někdo tvrdí jak musí jezdit ke značkový pumpě protože je tam kvalitně jší palivo. Nechci se nikoho dotknout, ale je mi těch lidí upřímě líto.
Martin Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod snike » 20.12.2007 10:41

Tak tam jsem se ještě nedostal :D ;-) No v podstatě to potvrzuje co jsem si všeobecně o V-Power produktech myslel, že je to kvalitní palivo se zárukou ;-) Jak je z testů dokázáno, dokáže to díky aditivům které obsahuje udržovat motor čistý případně, když již jsou nějaké usazeniny, časem je rozpustit. Zvýšení výkonu o xx% beru jako marketingový tah, který má jen přilákat řidiče aby si jej kupovali. Přeci jenom hodně českých řidičů slyší na to že má vyšší výkon, než na to že bude mít čistý motor ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
16888 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Beda » 20.12.2007 12:13

Ani neni duvod se divit, ze je to jen marketingovy figl, vzdyt je to v nasi republice tak se vsim :roll: si pamatuji poskytovatele internetu, jak reklamovali neomezeny internet, vysoka prenosova rychlost apod. ale nikde nebyla jedina zminka, ze postupne navysuji agregaci (http://rychlost.dslforum.cz/clanky/co-je-to-agregace.php) :!:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod max » 20.12.2007 12:17

U Shellu za kvalitu také náležitě zaplatíš. Jasně, pokud najedeš za rok 5tisíc km, tak Ti je celkem jedno, kolik stojí litr benzínu. Kvalita je určitě různorodá i já nejsem zastánce benzínových pump typu JZD, ale z hlediska ceny patří Shelk k těm nejdražším.
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod snike » 20.12.2007 12:59

MAX píše:U Shellu za kvalitu také náležitě zaplatíš. Jasně, pokud najedeš za rok 5tisíc km, tak Ti je celkem jedno, kolik stojí litr benzínu. Kvalita je určitě různorodá i já nejsem zastánce benzínových pump typu JZD, ale z hlediska ceny patří Shelk k těm nejdražším.

To máš pravdu, ale máš benzín s kvalitními aditivy, takže nemusíš do toho už nic přidávat ;-) Nevím jestli někdo odtud k normální naftě nějaká aditiva dolívá a o kolik to zvedne náklady na plnou nádrž. Shell V-Power stojí proti normální naftě o 1,6 Kč/litr více, což na jedné nádrži mne stojí zhruba o 44 x 1,6 = 70,6 Kč více. Myslím že když budu přidávat aditiva, tak rozdíl na nádrž nebude zas tak veliká ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
16888 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Martin » 20.12.2007 13:29

Nechci nikoho ovlivňovat, ale věřte mi, to co je v prodeji u SHELLu je u 99% pump v republice. Vím, nikdo si to nechcete připustit, ale je tomu tak.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 20.12.2007 15:19

:x Tak to je mazec, ja jsem kupoval VPD hlavne kvuli te primesi synteticke nafty
Jinak ted uz nejakou dobu pouzivam aditivum (Castrol TDA), lahvicka stoji asi 250Kc a je to na 500l nafty, takze litr doaditivovane nafty mam drazsi o 50 haleru, to jsem schopen obetovat :-P Normalne beru naftu u Shellu, ale jen u jedne cerpacky tady u nas v Ostrave kde mam odzkouseno, ze auto jede tiseji a mam krapet vetsi dojezd nez na "ostatni" naftu (benzina, OMV). Tam, co beru, to jede jako na bezicim pasu, obrovsky obrat, tak to nejspis bude tim... Jinak souhlasim, ze drtiva vetsina cerpacich stanic ma vychozi surovinu z jednoho zdroje (Cepro), ale zalezi na nasledne poctivosti prodejce (aditivace) a technickem zazemi pri skladovani a prodeji a proto neni jedno, kde cepujete :no:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 20.12.2007 16:00

Navros píše::x Tak to je mazec, ja jsem kupoval VPD hlavne kvuli te primesi synteticke nafty
Jinak ted uz nejakou dobu pouzivam aditivum (Castrol TDA), lahvicka stoji asi 250Kc a je to na 500l nafty, takze litr doaditivovane nafty mam drazsi o 50 haleru, to jsem schopen obetovat :-P Normalne beru naftu u Shellu, ale jen u jedne cerpacky tady u nas v Ostrave kde mam odzkouseno, ze auto jede tiseji a mam krapet vetsi dojezd nez na "ostatni" naftu (benzina, OMV). Tam, co beru, to jede jako na bezicim pasu, obrovsky obrat, tak to nejspis bude tim... Jinak souhlasim, ze drtiva vetsina cerpacich stanic ma vychozi surovinu z jednoho zdroje (Cepro), ale zalezi na nasledne poctivosti prodejce (aditivace) a technickem zazemi pri skladovani a prodeji a proto neni jedno, kde cepujete :no:

Nevím, co si tak představuješ na skldování PHM, na čerpačku dojede cisterna a to co má naloženo z Kralup nebo Litvínova ti stočí do nádrží, nemyslíš si snad, že by tady někdo běhal a tyčí ti míchal PHM aby se nějakým způsobem promíchávali. Tyhle názory mě docela baví. :-D
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod vladislav » 20.12.2007 17:37

Myslím,že zapomínáte na jednu věc... u Shellu za kvalitu také náležitě zaplatíš...ale pořád tam dělají naši spoluobčané...ted se nechce dotknout Martina...neber si to osobně..ale už jsem to tu někde psal....před časem jsem četl o nějaké velké kontrole benzínových pump...8O% procent jich nemělo v pořádku pohonné hmoty podle normy....tak si říkám,že by se jim tam nějak kazily??? :wink: :wink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 20.12.2007 18:24

Martin píše:
Navros píše::x Tak to je mazec, ja jsem kupoval VPD hlavne kvuli te primesi synteticke nafty

Nevím, co si tak představuješ na skldování PHM, na čerpačku dojede cisterna a to co má naloženo z Kralup nebo Litvínova ti stočí do nádrží, nemyslíš si snad, že by tady někdo běhal a tyčí ti míchal PHM aby se nějakým způsobem promíchávali. Tyhle názory mě docela baví. :-D

nono, to mi nerikej, ze neni rozdil mezi nove vybudovanou cerpackou s novymi nadrzemi a nejakou zapadlou pumpou, ktera ma nadrze stare deset let a kdo vi, co plave na dne.. a sam dobre vis, ze na vzduchu PHM oxiduji a myslis, ze tohle si vsude hlidaji stejne?
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 20.12.2007 20:20

Martin píše:Nechci nikoho ovlivňovat, ale věřte mi, to co je v prodeji u SHELLu je u 99% pump v republice. Vím, nikdo si to nechcete připustit, ale je tomu tak.

Martine věřím ti ,mám dobrého kamaráda u Benzíny a tak vím co a jak.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 20.12.2007 20:23

Navros píše:
Martin píše:

nono, to mi nerikej, ze neni rozdil mezi nove vybudovanou cerpackou s novymi nadrzemi a nejakou zapadlou pumpou, ktera ma nadrze stare deset let a kdo vi, co plave na dne.. a sam dobre vis, ze na vzduchu PHM oxiduji a myslis, ze tohle si vsude hlidaji stejne?

To ano asi je rozdíl mezi starou zapadlo čerpačkou a novou čerpačkou.Ale už je minimální nezi Shell a Benzínou.Leda v nabídce zboží se liší.
Návštěvník

km @ l/100km

Další

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion