Mám tu jednu anketu o chování na silnicích
Podle mých zkušeností velké množství řidičů vůbec nezná pravidla silničního provozu. Jedním z křiklavých případů  je i přednost vozidel přijíždějících zprava. Tohle pravidlo jako by snad ani neexistovalo. Často místo něj používají mylnou interpretaci, např. mojesilnice ješirší, tudíž hlavní, nebo jedu rovně , mám přednost. Pak jsou z toho jen dopravní nehody. Toto je nejlépe vidět na parkovištích, kde není rozlišená hlavní/vedlejší.

+Stebel TM80 Magnum horn
+Stebel TM80 Magnum horn

Cee'd SW 2016 1.6GDi,  edice EURO2016
 Cee'd SW 2016 1.6GDi,  edice EURO2016

hlavně u Globusu
 hlavně u Globusu  

Asi nechápu pořádně položenou otázku, podle vyhlášky, tak tam se mluví o přednosti vozidla přijíždějícího zprava, a když si to přečtu zde tak to je jakoby nějak zmatené, slovami mjr. Terazky, Jakub to otevřel obráceně, co se týká toho parkoviště, tak pokud to není upraveno značkami, tak toto pravidlo platí, vozidlo zprava má přednost, rovněž by jsme to měli světit a uznávat na dálnici,
 Asi nechápu pořádně položenou otázku, podle vyhlášky, tak tam se mluví o přednosti vozidla přijíždějícího zprava, a když si to přečtu zde tak to je jakoby nějak zmatené, slovami mjr. Terazky, Jakub to otevřel obráceně, co se týká toho parkoviště, tak pokud to není upraveno značkami, tak toto pravidlo platí, vozidlo zprava má přednost, rovněž by jsme to měli světit a uznávat na dálnici,   
   podle vyhlášky nemá přednost v levém pruhu, ale ten co do něj vjíždí z pravého pruhu
 podle vyhlášky nemá přednost v levém pruhu, ale ten co do něj vjíždí z pravého pruhu  , v praxi neplněné, mám jen SUV, ale jak sednu do OT tak prověřím platnost vyhlášky v praxi na silnicích
 , v praxi neplněné, mám jen SUV, ale jak sednu do OT tak prověřím platnost vyhlášky v praxi na silnicích