| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW
 Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW Sephia 1.5, 59 kW
 Sephia 1.5, 59 kW 

Ja som mal podobny problem, tak som okna zavrel na doraz a upravil klucky tak, aby neboli v priamom kontakte s nohou, odvtedy je viacmenej klud.
 Ja som mal podobny problem, tak som okna zavrel na doraz a upravil klucky tak, aby neboli v priamom kontakte s nohou, odvtedy je viacmenej klud.   

ten test skusim.
  ten test skusim. Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW
 Rio III 1.25 CVVT, 62,5 kW Sephia 1.5, 59 kW
 Sephia 1.5, 59 kW 

Rio 3 píše:Už sa s tým niekto stretol ? . . už asi tretí krát pri umývaní som si všimol že mám zadné okná zosunuté mierne dolu . . možno je to tými mrazmi alebo čo . . a okná v zadu mám manuálne ..

servise, ktory sa kontaktovali kdesi na cetralu
  servise, ktory sa kontaktovali kdesi na cetralu   a ich doporucenie bolo pri vytahovani okna nahor zadlacit kluckou uplne nadoraz silou.
  a ich doporucenie bolo pri vytahovani okna nahor zadlacit kluckou uplne nadoraz silou.  servise riesit moj problem so zadnymi oknami, tak na porovnanie v salone mali iba Rio so zadnymi manualnymi oknami. Technik si poznacil na zatvorenom okne polohu skla v dverach, zatvoril dvere a okno pokleslo tiez o niekolko mm nadol. Kluckou dotiahol silnejsie okno nahor, dvere opat zavrel a sklo sa uz nepohlo nadol.
  servise riesit moj problem so zadnymi oknami, tak na porovnanie v salone mali iba Rio so zadnymi manualnymi oknami. Technik si poznacil na zatvorenom okne polohu skla v dverach, zatvoril dvere a okno pokleslo tiez o niekolko mm nadol. Kluckou dotiahol silnejsie okno nahor, dvere opat zavrel a sklo sa uz nepohlo nadol.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé