Ahoj mam Kiu Carens 2 , 2.0crdi a jak je tak -5 tak nechce nastartovat .
Zkusil jsem jinou naftu a pal.filt ,ale zadna zmena nevite cim to muze bejt mate podobnou zkusenost ? Jediny co me napada jsou zhavici svicky ? Muzou to bejt ony ? Myslel jsem ze jsou dobre protoze jak motor chytil tak hned mel klidny chod bezel hned na 4valce ,ale minule rano se tak divne zaklepal nez se poradne rozbeh . Je to divny na nissanu mi svicky vydrzeli 240tkm a furt tam jsou ze by u kii odesli po 100tkm ?

....Tvůj popis odpovídá tomu, že jedna Ti nežhaví resp.žhaví nedostatečně
....Tvůj popis odpovídá tomu, že jedna Ti nežhaví resp.žhaví nedostatečně  

auta ptal, jak je to s tím žhavením u tady těch CRDi (protože u klasickéjch atmosf.je kontrolka žhavení jen kontrola el.obvodu žhavení a ve většině aut po chvilce shasne a nažhaveno je až odpadne žhavící relé-charakt.zvuk cvaknutí),  tady u CRDi údajně rozsvícená kontrolka signalizuje průběh žhavení...asi to tak bude, protože pozoruji různě dlouhý svícení tý kontrolky podle teploty při studeným startu
 auta ptal, jak je to s tím žhavením u tady těch CRDi (protože u klasickéjch atmosf.je kontrolka žhavení jen kontrola el.obvodu žhavení a ve většině aut po chvilce shasne a nažhaveno je až odpadne žhavící relé-charakt.zvuk cvaknutí),  tady u CRDi údajně rozsvícená kontrolka signalizuje průběh žhavení...asi to tak bude, protože pozoruji různě dlouhý svícení tý kontrolky podle teploty při studeným startu 

Nebude-li stale startovat,  zkusil bych je vymenit
 Nebude-li stale startovat,  zkusil bych je vymenit  

. A kolik vam toci za studena ?
 . A kolik vam toci za studena ?

. Na tom motoru neni pristupny absolutne nic
 . Na tom motoru neni pristupny absolutne nic