aj po 6 rokoch , bez závad,  technik bol veľmi spokojný so stavom auta , to poteší
   aj po 6 rokoch , bez závad,  technik bol veľmi spokojný so stavom auta , to poteší   ...
  ...| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 KIA SOUL - 2. STK + EK
 KIA SOUL - 2. STK + EK 

aj po 6 rokoch , bez závad,  technik bol veľmi spokojný so stavom auta , to poteší
   aj po 6 rokoch , bez závad,  technik bol veľmi spokojný so stavom auta , to poteší   ...
  ...

ja du za týden, tak čau..
  ja du za týden, tak čau..

Re: KIA SOUL - 2. STK + EK
 Re: KIA SOUL - 2. STK + EK / , 2. svetlomety stav /  poškodenie od kamienkov
  / , 2. svetlomety stav /  poškodenie od kamienkov   / , 3. výfukové potrubie / hrdza
  / , 3. výfukové potrubie / hrdza   / . Ináč bol spokojný , hlavne brzdy a svetlá O.K.   P.S. nezabudnite si dať dole držiak na navigáciu_alebo mobil  z predného skla
  / . Ináč bol spokojný , hlavne brzdy a svetlá O.K.   P.S. nezabudnite si dať dole držiak na navigáciu_alebo mobil  z predného skla   , to ho trošku- mechanika
  , to ho trošku- mechanika   

No nič v zlom, ale to už dávno nie je pravda. Existuje online Zbierka zákonov a štát prevádzkuje aj portál slov-lex.sk, kde sa dá dohľadať  platné znenie zákonov a vyhlášok ku konkrétnemu dátumu. Takže nie je potrebné argumentovať článkami starými viac ako OSEM rokov, keď som jasne uviedol, že od 01.01.2010 platí NOVÉ znenie, kde sa okrem držiakov navigácie vypúšťajú aj nálepky.
  No nič v zlom, ale to už dávno nie je pravda. Existuje online Zbierka zákonov a štát prevádzkuje aj portál slov-lex.sk, kde sa dá dohľadať  platné znenie zákonov a vyhlášok ku konkrétnemu dátumu. Takže nie je potrebné argumentovať článkami starými viac ako OSEM rokov, keď som jasne uviedol, že od 01.01.2010 platí NOVÉ znenie, kde sa okrem držiakov navigácie vypúšťajú aj nálepky.Motorové vozidlo musí byť vybavené vonkajšími spätnými zrkadlami alebo iným zariadením, ktoré zabezpečí nepriamy výhľad z vozidla na sledovanie cesty za vozidlom a vedľa seba na každej strane vozidla. Ak prípojné vozidlo svojimi rozmermi po pripojení k ťažnému vozidlu neumožňuje vodičovi riadny výhľad z miesta vodiča vonkajšími spätnými zrkadlami, musí byť ťažné vozidlo vybavené doplnkovými spätnými zrkadlami s väčším vysunutím alebo iným zariadením, ktoré zabezpečí riadny výhľad.
(1) Za všetkých prevádzkových podmienok a poveternostných podmienok musí byť zabezpečený výhľad z miesta vodiča.
(6) V zornom poli vodiča nesmú byť umiestnené žiadne predmety, ktoré obmedzujú výhľad vodiča všetkými smermi okrem schválených spätných zrkadiel, označení určených na umiestnenie na sklá vozidla, ako je napríklad diaľničná známka na používanie vybraných pozemných komunikácií, perforovaná kontrolná nálepka technickej kontroly, emisnej kontroly alebo kontroly originality, parkovací preukaz a iné nálepky požadované ostatnými štátmi. Neplatné nálepky sa musia zo skla odstrániť. Navigačné systémy a im podobné zariadenia pripevnené prísavkou alebo iným podobným zariadením na čelnom skle sa nesmú umiestňovať do zorného poľa vodiča. Výhľad cez predné sklo motorového vozidla kategórie M3 môže byť čiastočne znížený popri schválených označeniach len smerovou tabuľkou.

Re: KIA SOUL - 2. STK + EK , náhrada  85 €
  , náhrada  85 €   , renovácia 40 €
 , renovácia 40 €   

Ja idem 30.10. na 4.STK , tak som vymenil doma , všetky kotúče aj doštičky , + som si nechal skontrolovať tie brzdy v servise a nastaviť svetlomety , ktoré som menil doma ... Na STK som objednaný do Prešova ...
  Ja idem 30.10. na 4.STK , tak som vymenil doma , všetky kotúče aj doštičky , + som si nechal skontrolovať tie brzdy v servise a nastaviť svetlomety , ktoré som menil doma ... Na STK som objednaný do Prešova ...

Dělám to rovněž jak Snike, auto si ráno vemou chlapi ze servisu u baráku a po práci mi jej přivezou zatím vždy i s STK
 Dělám to rovněž jak Snike, auto si ráno vemou chlapi ze servisu u baráku a po práci mi jej přivezou zatím vždy i s STK  , samozřejme dám jim VTP a taky kačky
 , samozřejme dám jim VTP a taky kačky  když je třeba něco doladit tak to přímo servis udělá, a já to vyrovnám, známe se včetně pana majitele už od roku 1998
 když je třeba něco doladit tak to přímo servis udělá, a já to vyrovnám, známe se včetně pana majitele už od roku 1998  jinak tohle je první auto s kterým jdu na STK vícekrát, Proceed byl jednou a šel pryč, ostatní se většinou u mne ani první STK nedožíla, vždy nejvíc tři roky
 jinak tohle je první auto s kterým jdu na STK vícekrát, Proceed byl jednou a šel pryč, ostatní se většinou u mne ani první STK nedožíla, vždy nejvíc tři roky 

Re: KIA SOUL - 2. STK + EK ...
  ...  
   P.S . na emisnej nevedel s tým našim jemným plynom , plynule udržať otáčky  na 2400
  P.S . na emisnej nevedel s tým našim jemným plynom , plynule udržať otáčky  na 2400   , vraj si mám vyčistiť škrtiacu klapku
 , vraj si mám vyčistiť škrtiacu klapku  

a 26.10. šup do "jamy levovej " čo mi to tam nájdu za chybičky krásy
  a 26.10. šup do "jamy levovej " čo mi to tam nájdu za chybičky krásy   

Uživatelé procházející toto fórum: kaduz